آیا دوران شبکه اجتماعی مورد استفاده شما به پایان رسیده است؟ این سوالی است که همیشه در زمان کار برروی یک شبکه اجتماعی از خود میپرسیم.
هشدار نویسنده برای والدین: همواره خود و فرزندانتان را برای مقابله با سوءاستفاده گران در فضای مجازی آماده کنید. یاد بگیرید که چگونه فعالیتهای آنلاین فرزندان خود را در همه دستگاهها رصد کنید و در صورت استفاده آنها از سایتهای نامناسب دسترسی آنها به این وبسایتها را مسدود کرده و وبکم آنها را از کار بیندازید.
بدون شک فهرست برترین شبکه های اجتماعی در سالهای اخیر تغییرات زیادی را به خود دیده است و شکی نیست که در ادامه هم دستخوش تغییر میشود. شبکههای اجتماعی قدیمی از رده خارج میشوند و شبکههای اجتماعی محبوب هم مجبور به تکاملاند و البته شبکههای جدید هم به طور مداوم افزوده میشوند.
در حال حاضر کاربران از کدام شبکههای اجتماعی استفاده میکنند؟ شما میتوانید با مطالعه فهرست زیر با برترین شبکه های اجتماعی حال حاضر دنیا آشنا شوید.
فیسبوک
آنچه میپسندیم:
- جامعه کاربران بسیار بسیار بزرگ
- یافتن آسان دوستان قدیمی
- پیامرسان یکپارچه
- امکان عضویت در گروهها و صفحات مورد علاقه
آنچه نمیپسندیم:
- به شدت اعتیادآور
- سختی بهروز بودن با تغییر آن
- تنظیمات حریم خصوصی پیچیده
- تحریمهای گسترده علیه ایران
اکثر ما در حال حاضر هم میدانیم که فیسبوک محبوبترین شبکه اجتماعی در فهرست برترین شبکه های اجتماعی در دنیای وب است. فیسبوک با داشتن ۲ میلیارد نفر کاربر فعال و بیش از یک میلیارد کاربری که همه روزه حساب کاربری خود را چک میکنند (البته به گفته مسئولان فیسبوک) غول دنیای رسانههای اجتماعی به حساب میآید.
آمارها نشان میدهد که پیام رسان فیسبوک با مجموعهای از ویژگیهای جذاب، پس از واتساپ دومین پیام رسان محبوب جهان است. کاربران میتوانند از فیسبوک برای کاربری شخصی و نیز ساخت گروه استفاده کنند.
پس از تلاش ناموفق فیسبوک برای خرید اسنپچت در سال ۲۰۱۳، این شرکت پیام رسان واتساپ را در سال ۲۰۱۴خریداری کرد، پیام رسانی که در حال حاضر صدر نشین بازار خودش است.

برترین شبکه های اجتماعی
توییتر
آنچه میپسندیم:
- جامعه کاربران بسیار بزرگ
- سادگی استفاده
- ارسال بهروزرسانی نامهای تجاری بزرگ در آن
- یکپارچه بودن با خدمات سایر شرکتها
آنچه نمیپسندیم:
- گاهی سازماندهینشده به نظر میرسد
- یافتن افراد خاص در آن ساده نیست
- افزایش تعداد دنبال کننده در آن سخت است
توییتر به عنوان شبکه میکروبلاگ عمومی و زندهای شناخته میشود که اکثر خبرهای فوری و مهم برای اولین بار در آن منتشر میشوند. بسیاری از کاربران، این شبکه اجتماعی را به دلیل نمایش پیامهای کوتاه (۲۸۰ کاراکتر) و البته بدون محدودیت آن دوست دارند. در واقع هر چیزی را میتوان در توییتر منتشر کرد.
توییتر در سالهای گذشته تغییرات فراوانی را پشت سر گذاشته است و امروزه به دلیل افزایش شباهت کارکرد آن به فیسبوک مورد نقد قرار میگیرد. علاوه بر امکان موسوم به توییتر کارت که اجازه انتشار هر نوع فایل چند رسانهای را به شما میدهد، الگوریتم خط زمانی (تایم لاین) هم به توییتر اضافه شده است. در لیست برترین شبکه های اجتماعی ایران نیز توییتر جایگاه بسیار محکمی دارد.

برترین شبکه های اجتماعی
لینکدین
آنچه میپسندیم:
- سادگی در برقراری ارتباطات جدید
- آسان بودن یافتن کسانی که میشناسید
- وبسایت با سازماندهی خوب
- کارکرد بدون هیچ گونه فیلتر در ایران
آنچه نمیپسندیم:
- ارائه یکجای اطلاعات زیاد
- دریافت پیامهای زیاد از بازاریابها
- تجربه کاربری نامطلوب به خصوص در دسکتاپ
لینکدین شبکه اجتماعی مشاغل است. هر کسی که میخواهد با افراد حرفهای در زمینه کاری خود ارتباط برقرار کند، باید از لینکدین استفاده کند. حسابهای کاربری در این شبکه اجتماعی به گونهای طراحی شده است که مشابه رزومهای دقیق و پرجزییات است و دارای بخشهای تجربه کاری، تحصیلات، کارهای داوطلبانه، گواهیها، جوایز و هر نوع اطلاعات دیگری است که با کار شما در ارتباط باشد.
کاربران میتواند خود و کسب و کارشان را به کمک برقراری ارتباط با سایر کارآفرینان، شرکت در بحثهای گروهی، انتشار تبلیغات شغلی، استخدام، انتشار مقاله و اموری از این دست، گسترش دهند.

برترین شبکه های اجتماعی
یوتیوب
آنچه میپسندیم:
- ساعتها ویدئوی سرگرم کننده
- تعامل با جامعهای بزرگ از دنبال کنندگان
- بخش نظرات فعال
- یافتن افراد دیگر با علاقه مشابه
آنچه نمیپسندیم:
- شخصی بودن کمتر نسبت به سایر شبکه های اجتماعی
- حجم اطلاعات بیش از حد زیاد
کاربران برای مشاهده و اشتراک گذاشتن ویدئو به چه سایتی میروند؟ بدون شک یوتیوب. یوتیوب بعد از گوگل، دومین موتور جستجوی بزرگ جهان است. اگر مالکیت یوتیوب توسط گوگل را در نظر نگیریم، میتوان یوتیوب را شبکه اجتماعی جداگانهای دانست که جایگاه بالایی در فضای مجازی دارد و در آن به راحتی میتوانید ویدئو ببینید و البته ویدئوهای خود را منتشر کنید.
از نماهنگ و فیلم سینمایی گرفته تا ویدئوهای شخصی و فیلمهای مستقل در یوتیوب وجود دارد. همچنین یوتیوب امکان عضویت ویژهای با نام یوتیوب رد ” YouTube Red” را هم ارائه میکند که در آن تمامی تبلیغات حذف میشود. همچنین به تازگی بخش تلویزیون یوتیوب هم راه اندازی شده است که با عضویت در آن میتوان از خدمات پخش زنده استفاده کرد.
اگر فرزندان شما از یوتیوب استفاده میکنند، بایستی از بخش نظارت والدین آن بازدید کنید.

برترین شبکه های اجتماعی
اینستاگرام
آنچه میپسندیم:
- جذابیت بیشتر نسبت به سایر شبکه های اجتماعی
- قابلیت فیلترگذاری کاربردی
- ارتباط نزدیک با زندگی افراد
- برترین شبکه اجتماعی در ایران با بیشترین کاربرها
آنچه نمیپسندیم:
- سیاستها و قوانین اجباری
- گاهی تبلیغات آزاردهندهاند
- بسیاری از تصاویر ویرایش شدهاند
رشد اینستاگرام بسیار سریع بود و علاوه بر تبدیل شدن به یکی از برترین شبکه های اجتماعی، اینستاگرام محبوبترین رسانه اشتراک تصویری است که تاکنون دنیای وب به خود دیده است. اینستاگرام بهترین شبکه اجتماعی برای انتشار تصاویر و ویدئوهای کوتاه است.
حتی به تازگی با رونمایی از پلتفرم تبلیغاتی اینستاگرام، نامهای جاری و افراد تأثیرگذار میتوانند از این شبکه اجتماعی کسب درآمد قانونی هم داشته باشند.
اولین نسخه نرم افزار اینستاگرام تا مدتی فقط برای آیاواس در دسترس بود، اما پس از اینکه محبوبیت آن افزایش پیدا کرد، اینستاگرام در کنار وب به اندروید و ویندوزفون هم گسترش داده شد. در سال ۲۰۱۲ فیسبوک این شبکه اجتماعی را با قیمت ۱ میلیارد دلار خرید. در لیست برترین شبکه های اجتماعی اینستاگرام بیشترین فعالیت تبلیغاتی برای کسب و کار ها را در ایران شاهد است.

برترین شبکه های اجتماعی
پینترست
آنچه میپسندیم:
- کاربری بسیار جذاب
- یافتن ایدههای جدید
- بارگذاری با پیامهای الهام بخش
- رابط کاربری نوآورانه
آنچه نمیپسندیم:
- بارگذاری با پستهای وابسته
- گستره موضوعات محدود
- گاهی بینظم به نظر میرسد
پینترست هم در میان شبکههای اجتماعی و هم در دنیای جستجوگرها نقشی پررنگ دارد و نشان داده است که محتوای تصویری چه نقش مهمی در دنیای وب امروز دارد. پینترست به عنوان سریعترین سایتی که توانسته به بازدید ماهانه ۱۰ میلیونی برسد، شبکه اجتماعی زیبایی است که ظاهر نوآورانهاش آن را به یکی از کاربردیتری و جذابترین ابزارها برای جمعآوری و دسته بندی تصاویر تبدیل کرده است.
همچنین پینترست رشد بسیار خوبی در مسیر رسیدن به جایگاهی اثرگذار در تبلیغات اجتماعی داشته است و ویژگی جدید آن، دکمه «خرید» ابزاری مناسب برای کسب درآمد خرده فروشان است.

برترین شبکه های اجتماعی
تامبلر
آنچه میپسندیم:
- تنوع زیاد محتوا
- تمرکز بر نوشتن و خواندن میکروبلاگ
- راهاندازی و شخصی سازی ساده
- تعداد کاربران زیاد
آنچه نمیپسندیم:
- ایجاد بحثهای داغ
- بارگذاری با اطلاعات غلط
تامبلر یکی از پلتفرمهای شبکههای اجتماعی وبلاگ نویسی پرطرفدار است که در میان نوجوانان و جوانان محبوبیت بالایی دارد. شهرت اصلی تامبلر، همانند پینترست، ارائه محتوای تصویری است. کاربران میتوانند قالب وبلاگ خود را شخصی سازی کنند، انواع پستها با انواع مختلف فرمتهای محتوایی را در وبلاگ منتشر کنند، سایر کاربران را در میزکار خود دنبال کرده و البته کاربران دیگر هم آنها را دنبال کنند.
انتشار مجدد پستهای دیگران و لایک کردن آنها یکی از محبوبترین روشهای تعامل در تامبلر است. اگر پست شما دارای محتوایی عالی باشد میتواند به هزاران انتشار مجدد و لایک دست پیدا کند، البته این موضوع به میزان گسترش محتوای شما در میان کاربران تامبلر هم وابسته است.

برترین شبکه های اجتماعی
اسنپچت
- استفاده بسیار آسان
- میلیونها کاربر
- امکانات فیلترگذاری و ویرایش
- شخصیتر و انیمیشنیتر از سایر پلتفرمها
آنچه نمیپسندیم:
- گستره جمعیتی محدود کاربران
- حذف شدن محتوا پس از یک روز
- حجم بالایی از محتوای بیاستفاده
- یافتن افرادی که میشناسید سخت است
اسنپچت نرم افزار شبکه اجتماعی محبوبی است که امکان ارسال پیام را فراهم میکند و به طور کامل مبتنی بر موبایل است. این شبکه اجتماعی یکی از نرم افزارهای با سرعت رشد بسیار زیاد است و این رشد را با ارائه ایده محتوای خود پاکشونده به دست آورده است. شما میتوانید تصویر یا ویدئویی کوتاه را در پیام خود به دوستانتان بفرستید، این پیام چند ثانیه پس از مشاهده شدن توسط آنها، خود به خود پاک میشود.
کودکان این ابزار را بیشتر از بقیه دوست دارند، زیرا برخلاف سایر شبکههای اجتماعی سنتی اجباری برای اشتراک گذاری محتوا برای همه دوستان وجود ندارد. یادگیری استفاده از اسنپچت بسیار ساده است. همچنین اسنپچت ویژگی به نام استوری نیز دارد که در آن کاربران میتوانند پیامهای خود را به صورت عمومی منتشر کنند. فیسبوک و اینستاگرام هم چند وقتی است که این ویژگی را به پلتفرم خود اضافه کردهاند.

برترین شبکه های اجتماعی
رددیت
آنچه میپسندیم:
- کاربران بسیار زیاد
- گستره وسیع محتوا
- سازماندهی مناسب محتوا
آنچه نمیپسندیم:
- گاهی محتوای نامناسب هم در آن مشاهده میشود
- سردرگمی در یافتن محتوا
- محتوای بدون تغییر
رددیت هیچگاه طراحی خارقالعادهای نداشته است اما اجازه ندهید که طراحی آن شما را منحرف کند. رددیت محلی برای رویدادهای جاری در دنیای وب است. این شبکه اجتماعی، جامعهای قوی و هوشمند از افراد است که برای بحث پیرامون چیزهایی که دوست دارند در کنار اشتراک گذاری لینکها، تصاویر و ویدئوهای مرتبط با موضوعات بحث دور هم جمع شدهاند.
ویژگی AMA رددیت یکی دیگر از ویژگیهای جذاب آن است که به کاربران اجازه میدهد از افراد مشهور سؤال بپرسند. شیوه کار رددیت بر اساس لینکهای ثبت شدهای است که با رأی کاربران بالا و پایین میروند. هر پستی که رأی بیشتری بگیرد در صفحه اول سایت به نمایش گذاشته خواهد شد. این شیوه در میان برترین شبکه های اجتماعی اندکی منسوخ شده است و اینستاگرام کمتر به آن روی آورده.

برترین شبکه های اجتماعی
فلیکر
آنچه میپسندیم:
- فضای نامحدود برای حسابهای کاربری ویژه
- بسیار مقرون به صرفه
- جذب مخاطبان زیاد به عکسهای شما
- بخش نظرات فعال برای عکسها
آنچه نمیپسندیم:
- استفاده از سایت میتواند سخت باشد
- حسابهای کاربری رایگان شامل تبلیغات هستند
- امکان شخصی سازی صفحات کاربری وجود ندارد
فلیکر شبکه اشتراک تصاویر محبوب یاهو است که سالها پیش از ورود پینترست و اینستاگرام به دنیای اشتراک تصاویر، ایجاد شده است. این شبکه اجتماعی هنوز هم یکی از بهترین محلها برای انتشار تصاویر، ساخت آلبوم و نمایش مهارتهای عکاسی شما به دوستانتان است.
همچنین یاهو به صورت مداوم روی بهروزرسانی نرم افزار موبایل فلیکر کار میکند و ویژگیها و قابلیتهای جدید را به آن اضافه میکند، از این رو فلیکر ابزاری ساده و جذاب برای استفاده در موبایل است. کاربران میتوانند تا ۱۰۰۰ گیگابایت را به صورت رایگان در این شبکه اجتماعی منتشر کنند و از نرم افزار قدرتمند آن برای سازماندهی و ویرایش تصاویر استفاده کنند. در میان برترین شبکه های اجتماعی فلیکر تقریبا یکی از قدیمیترین شبکههای اجتماعی است.

برترین شبکه های اجتماعی
سوآرم Swarm محصولی از فوراسکوئر
- رابط کاربری بسیار مدرن
- رویکردی خلاقانه برای ثبت اتفاقات زندگی
- در دسترس بودن برای اندروید و آیاواس
- نقشه کاربری برای نشان دادن محل حضور
آنچه نمیپسندیم:
- مدیریت سخت تنظیمات
- نیاز دائمی به اینترنت
فوراسکوئر نرم افزار مکانیاب خود را به دو بخش تقسیم کرد، با اینکه بخش اول آن با نام فوراسکوئر ابزاری برای یافتن مکانها است، اما سوآرم همه آن چیزی که یک شبکه اجتماعی باید در خود داشته باشد را دارد. شما میتوانید از این شبکه اجتماعی برای یافتن محل حضور دوستانتان، اشتراک گذاری محل حضور خودتان، گفتگو و نیز برنامه ریزی ملاقات استفاده کنید.
از زمان انتشار سوآرم، فوراسکوئر چندین ویژگی جدید را هم به این نرم افزار اضافه کرده است تا کاربران بتوانند با استفاده از آنها جایزه بگیرند.

برترین شبکه های اجتماعی
کیک KIK
آنچه میپسندیم:
- کارکرد در پلتفرمهای مختلف
- میلیونهای کاربر
- دریافت و استفاده رایگان
آنچه نمیپسندیم:
- اکثر کاربران جوان هستند
- محیط بدون سانسور
- ممکن است برای کودکان خطرناک باشد
کیک یک پیام رسان است که در میان جوانان و نوجوانان بسیار محبوب است. در این شبکه اجتماعی افراد میتوانند با استفاده از نام کاربری به جای شماره تلفن به طور مستقیم و یا گروهی با هم به گفتگو بپردازند. کاربران در کیک میتوانند علاوه بر پیامها متن، تصاویر، انیمیشنهای GIF و ویدئو برای دوستان خود ارسال کنند. البته کیک نه تنها برای گفتگو با کسانی که میشناسید کاربرد دارد بلکه امکان آشنایی با کسانی که نمیشناسید اما علایق مشترکی با آن ها دارید را هم فراهم میکند. کاربران کیک مثل اسنپچت میتوانند کدهای سایر کاربران را اسکن کرده و آنها را به فهرست دوستان خود اضافه کنند.
به گفته افبیآی، این شبکه اجتماعی امکان برقراری ارتباط میان افراد با هر سنی را بسیار ساده کرده است، به همین دلیل وقتی کودکان و نوجوانان از آن استفاده میکنند، جوانب احتیاط را رعایت کنید. مواردی که باعث سوء استفاده در فضای مجازی میشود را به آنها بیاموزید.

برترین شبکه های اجتماعی
پریسکوپ
آنچه میپسندیم:
- یکپارچگی با توییتر
- تعامل زنده با بازدیدکنندگان
- تعداد کاربران زیاد
- روشی آسان و سریع برای پخش زنده
آنچه نمیپسندیم:
- یادگیری آن میتواند سخت باشد
- نگرانیهای امنیتی و حریم خصوصی
- پخش زنده نیاز به سرعت اینترنت بالا دارد
پریسکوپ شبکهای اجتماعی برای پخش زنده ویدئو با استفاده از گوشیهای موبایل است. مالک این نرم افزار توییتر است و سهم قابل توجهی از بازار پخش زنده را در مقابل رقبا به خود اختصاص داده است. هرگاه کسی پخش زنده ویدئو را آغاز کند، میتواند اعلانی برای کاربران بفرستد تا با آنها در تعامل باشد و تبادل نظر کند. پخش زنده امکان پخش مجدد برای کاربرانی که آن را ندیدهاند را هم دارد و نیز میتوان آن را برای کاربرانی مشخص نمایش داد. هرکسی هم که میخواهد ویدئو ببیند کافی است وارد نرم افزار شده و از میان ویدئوهای موجود، از دستههای مختلف، ویدئوی مورد علاقهاش را پیدا کرده و تماشا کند. این اپ پخش ویدیو زنده عملا در رقابت با اینستاگرام و قابلیت لایو آن قرار گرفته است.

برترین شبکه های اجتماعی
مدیوم
آنچه میپسندیم:
- امکان نمایش مناسب نوشتهها
- کسب درآمد از محتوای محبوب
- جذب دنبال کنندگان جدید به کارهای شما
آنچه نمیپسندیم:
- درآمدهای پرداختی معمولاً کم هستند
- تمامی حقوق نوشته به مدیوم داده میشود
- آمار خوانندگان محدود
مدیوم را شاید بتوان رسانه اجتماعی نویسندگان و خوانندگان نامید. این شبکه اجتماعی به نوعی مشابه سایر پلتفرمهای وبلاگ نویسی مثل تامبلر است اما ویژگیهای مینیمالیستی بسیاری دارد که بر انتشار محتوا متمرکز است. کاربران میتوانند داستانهای خود را در مدیوم منتشر کنند و در آن از تصاویر، ویدئوها و انیمیشنهای GIF نیز استفاده کنند. تمامی محتوای تولید شده توسط کاربران به هم پیشنهاد میشوند و محتوای منتشر شده توسط افرادی که دنبال میکنید در میز کار شما نمایش داده میشود. کاربران میتوانند برچسبهای خاصی را دنبال کنند تا بر موضوع مورد علاقه خود متمرکز شوند. سایت ویرگول در ایران دقیقا مانند مدیوم طراحی شده است.

برترین شبکه های اجتماعی
ساوندکلاود
آنچه میپسندیم:
- جامعهای نوآورانه مبتنی بر صدا
- نرم افزار موبایل عالی برای شنوندگان
- استفاده رایگان
- پخش کننده باکیفیت
آنچه نمیپسندیم:
- محدودیت ماهیانه پادکستها
- محبوبیت پایین
- ناپایداری مالی شرکت
ساوندکلاود محبوبترین شبکه اجتماعی برای اشتراک صدا است. اکثر کاربران آن موسیقیهای تولیدی و پادکستهای ضبط شده توسط خودشان را در این شبکه اجتماعی منتشر میکنند. در واقع اگر در جستجوی نرم افزاری رایگان برای پخش موسیقی هستید، ساوندکلاود گزینه مناسبی برای شما است. البته در این نرم افزار نمیتوانید همه موسیقیهایی که در رادیو میشنوید را گوش دهید، در این صورت میتوانید نرم افزار اسپاتفای را امتحان کنید. شما در ساوندکلاود میتوانید موسیقیهای جدید و ریمیکسهای مختلفی که اغلب از آهنگ اصلی بهتر هستند را پیدا کرده و گوش دهید. حتی بسیاری از هنرمندان مشهور هم از این شبکه اجتماعی استفاده میکنند، در نتیجه میتوانید هنرمندان مورد علاقه خود را در هم در این رسانه دنبال کرده و آثار جدید آنها را بشنوید. همچنین میتوانید محبوبترین موسیقیهای روز را بر اساس ژانر موسیقی پیدا کرده و فهرست پخش مورد علاقه خود را بسازید.

برترین شبکه های اجتماعی
تیندر Tinder
آنچه میپسندیم:
- محیطی بزرگ برای تنظیم قرار ملاقات
- ارائه راههای جالب برای برقراری ارتباط با افراد جدید
- ایجاد ارتباط سریع
آنچه نمیپسندیم:
- تعداد زیاد افراد غیرواقعی
- میتواند موجب عمومی شدن قرار ملاقات شود
تیندر نرم افزاری مکان محور برای تنظیم قرار ملاقات با افراد حاضر در اطراف محل حضور شما است. کاربران میتوانند به سرعت حساب کاربری خود را بسازند. حساب کاربری در تیندر متمرکز بر عکس فرد است و هر کس با کلیک روی تصویر فرد دیگر میتواند آن را لایک کند. اگر کسی که تصویرش لایک شده، تصویر فرد مقابل را لایک کند، ارتباط برقرار میشود و دو کاربر میتوانند با استفاده از نرم افزار با هم به گفتگو بپردازند. تیندر کاملاً رایگان است اما امکانات ویژهای هم دارد که به کاربران اجازه میدهد که با کسانی که در مکانهای دیگری حضور دارند هم ارتباط برقرار کنند.

برترین شبکه های اجتماعی
واتساپ
آنچه میپسندیم:
- پشتیبانی از تماس صوتی و تصویری
- امکان ارسال موقعیت مکانی
- رمزگذاری پیامها
- بدون تبلیغات
آنچه نمیپسندیم:
- پیچیدگی در یافتن پیامهای قبلی
- امکان پیام صوتی در تمامی کشورها در دسترس نیست
- ارسال فایل به ۱۰۰ مگابایت محدود است
- نیاز به شماره تلفن فرد برای برقراری ارتباط
- تنظیمات پیچیده برای نسخه دسکتاپ
در حال حاضر واتساپ محبوبترین نرم افزار پیام رسان در جهان است که در تمامی دستگاهها قابل استفاده است و با استفاده از ارتباط اینترنتی امکان ارسال و دریافت پیام را فراهم میکند. کاربران میتوانند پیامهای متنی، تصویری، ویدئویی و حتی صوتی خود را به افراد خاص ارسال کرده و یا در گروهها منتشر کنند. بر خلاف کیک و سایر پیام رسانها، واتساپ به جای نام کاربری از شماره تلفن برای ارسال پیام استفاده میکند. کاربران میتوانند به واتساپ اجازه دهند که از دفتر تلفن آنها برای یافتن شمارهها و افزودن آنها استفاده کند. این نرم افرار امکان شخصی سازی برخی بخشها نظیر نمایه کاربری (پروفایل)، تصاویر پشت صفحه و صدای اعلانها را به کاربران میدهد.
اما اگر به دنبال یک کانال و گروه خوب برای به اشتراک گذاری فایل ها هستید تلگرام یک سر و گردن از واتس آپ بالاتر است.

برترین شبکه های اجتماعی
اسلک Slack
آنچه میپسندیم:
- امکان ارتباط آسانتر از ایمیل
- پشتیبانی از تیمهای بزرگ
- سادگی مشاهده پیامهای آرشیوی
- یکپارچگی با سایر نرم افزارها
آنچه نمیپسندیم:
- نیاز به یادگیری
- اعلانها میتواند غیرواقعی باشد
- هزینه بالا برای تیمهای بزرگ
اسلک پلتفرمی محبوب برای تیمهایی است که میخواهند همکاری تنگاتنگی با هم داشته باشند. اسلک اساساً شبکهای اجتماعی برای محل کار است. اعضای تیم میتوانند از پیام رسان این ابزار در کنار یکپارچگی مناسب آن با دراپباکس و ترلو، جستجوی عالی آن در میان فایلها و اطلاعات، تنظیم پذیری اعلانها و امکاناتی از این دست در محل کار استفاده کنند. هدف اصلی اسلک دسترسی همه افراد به اطلاعات بهروز و همکاری آنها در پیشبرد پروژه است و این پلتفرم برای تیمهایی که اعضای آنها در محلهای مختلفی کار میکنند کاربرد زیادی دارد.

برترین شبکه های اجتماعی
۱ ۱ vote
امتیازدهی به مقاله
تاریخ انتشار: 8 آذر, 1398
آخرین ویرایش: ۲ آذر, ۱۳۹۸
نظرات کاربران (0)