آشنایی با داشبورد تحلیل اینستاگرام یا اینسایت اینستاگرام

افزودن به لیست علاقه‌مندی ها
آشنایی با داشبورد تحلیل اینستاگرام یا اینسایت اینستاگرام

داده‌ها برای کسب‌وکارها اهمیت بسیاری دارند. این داده‌ها هستند که کمک می‌کنند صاحبان کسب‌وکار مخاطبان و مشتریان خود را بشناسند و به علایق و نیازهای آنها پی ببرند. شبکه‌های اجتماعی نیز پر از داده‌های هیجان‌انگیز و مورد علاقه کاربران است که باید از سوی صاحبان کسب‌وکارها با کمک ابزارهای تحلیل نظیر داشبورد تحلیل اینستاگرام مورد تحلیل قرار بگیرد. این ابزارها کمک می‌کنند تا تاثیر تلاش‌های بازاریابی را از طریق کانال‌های مختلف اندازه‌گیری کنید تا اقدامات تاثیرگذار را نظیر هدف قرار دادن مخاطبان خاص، ارسال پست در زمان معینی از روز یا استفاده از یک قالب محتوای جدید بر کسب نتایج بهتر شناسایی کنید.

اینسایت اینستاگرام (Instagram Insights) نیز از این قاعده مستثنی نیست. بازاریابان با استفاده از این ابزار اطلاعات دقیق‌تری از بازدیدکننده‌های صفحه اینستاگرام خود دریافت می‌کنند. با استفاده از آمار اینسایت اینستاگرام مشخص می‌شود کاربران با چه نوع محتوایی بیشتر ارتباط برقرار می‌کنند و کدام پست‌ها عملکرد بهتری در جذب مخاطب داشته‌اند. بدیهی است این اطلاعات برای تنظیم استراتژی مدیریت بازاریابی ضروری است و کمک می‌کند تعداد مخاطبان خود در اینستاگرام را افزایش دهید.

شاید به این فکر کنید تحلیل داده‌های آماری اینسایت اینستاگرام کار سخت و وقت‌گیری باشد. اما واقعیت این است که اینستاگرام آمار مشخصی را به کاربران ارائه می‌دهد که به سادگی قابل فهم است. این آمار به شما کمک می‌کند اهداف بازاریابی اینستاگرام کسب‌وکار خود را به درستی تعیین کنید و برند خود را توسعه دهید.

چگونه حساب کاربری عادی را به حساب کاربری تجاری در اینستاگرام تبدیل کنیم؟

برای استفاده از اینسایت اینستاگرام باید یک اکانت تجاری داشته باشید. اگر قصد دارید حساب کاربری شخصی خود را به اکانت تجاری تبدیل کنید این مراحل را دنبال کنید.

  • مطمئن شوید که پروفایل اینستاگرامتان عمومی است. پروفایل‌های خصوصی را نمی‌توان به عنوان اکانت تجاری استفاده کرد.
  • به قسمت نمایه پروفایل خود بروید و روی نماد settings ضربه بزنید تا وارد بخش تنظیمات حساب خود شوید.
  • بر روی گزینه «Switch to Business Profile» کلیک کنید.
  • پس از ارسال درخواست، صفحه فیس‌بوک مورد نظر را که می‌خواهید به پیج اینستاگرام خود متصل کنید انتخاب کنید. برای داشتن یک اکانت تجاری، باید یک صفحه فیس‌بوک هم برای نام تجاری خود داشته باشید. اگر حساب فیس‌بوک نداشته باشید، اینستاگرام در طول انجام این مراحل، امکان ساخت اکانت جدید در فیس‌بوک را برای شما فراهم می‌کند.
  • هرگونه اطلاعات تماس را در «Set Up Your Business Profile page» بررسی کرده و تغییرات لازم را اعمال کنید و سپس «Done» را کلیک کنید.

نحوه استفاده از اینسایت اینستاگرام

برای مشاهده داشبورد تحلیل اینستاگرام کافی است در حساب کاربری اینستاگرام خود، وارد قسمت مدیریت پست‌ها شوید. سپس، در بالای صفحه، روی نماد نمودار کلیک کنید و سپس روی عبارت insights کلیک کنید.

داشبورد تحلیل اینستاگرام

Instagram Insights

در این  قسمت می‌توانید اطلاعات عمومی مربوط به افرادی را ببینید که با صفحه اینستاگرام شما تعامل داشته‌اند همچون تعداد فالورهایی که در هفته گذشته به دست آورده‌اید یا از دست داده‌اید.

شاخص‌های زیر در بخش داشبورد تحلیل اینستاگرام قابل دسترس مخاطبان است:

  1. نمایش (Impressions): تعداد کل بازدیدهای یک پست
  2. بازدید یکتا (Reach): تعداد کاربرانی که پست را دیده‌اند
  3. کلیک وب‌سایت: تعداد کلیک‌های ورودی به وب‌سایت
  4. بازدید از پروفایل صفحه اینستاگرام: تعداد دفعات مشاهده پروفایل
  5. فالوورها: تعداد فالوورهایی که در هفته گذشته به دست آورده‌اید یا از دست داده‌اید

نحوه استفاده از اینسایت پست‌های اینستاگرام

برای مشاهده اینسایت یک پست خاص در اینستاگرام به پروفایل خود مراجعه کنید و روی پستی که می‌خواهید آمار آن را ببینید گزینه «View Insights» را کلیک کنید. همچنین ممکن است یک پست خاص را تبلیغ کرده باشید. برای این پست‌ها می‌توانید اینسایت اینستاگرام را در پست اصلی ببینید.

  1. Like: تعداد کاربرانی که پست شما را لایک کرده‌اند.
  2. Comments: تعداد نظراتی که درباره پست شما ارسال شده است.
  3. Saves: تعداد کاربرانی که پست شما را ذخیره یا بوکمارک کرده‌اند.
  4. Actions: تعداد اقداماتی نظیر بازدید از پروفایل، کلیک بر لینک وب‌سایت و فالو کردن که کاربران پس از بازدید از پست شما انجام می‌دهند.

    داشبورد تحلیل اینستاگرام

    Actions

  5. Discovery: نشان می‌دهد پست شما چند بار با جست‌وجو کشف شده است و چه تعداد از افراد پست را دیده‌اند اما صفحه اینستاگرام را فالو نکرده‌اند.

Discovery همچنین تعداد دفعات مشاهده پست شما را از یک جای خاص در اینستاگرام نظیر فید، جست‌وجو در اکسپلورر، پروفایل، تگ موقعیت مکانی یا هشتگ نشان می‌دهد. برای مثال اگر فالوورهای زیادی صفحه اینستاگرام شما را از طریق یک هشتگ مشخص پیدا کرده‌اند، می‌توانید از آن هشتگ برای جذب کاربران بیشتر استفاده کنید. این کار، روشی کاربردی و تاثیرگذار در تبلیغات کسب‌وکار شما در اینستاگرام محسوب می‌شود.

داشبورد تحلیل اینستاگرام

Discovery

نحوه استفاده از اینسایت استوری‌های اینستاگرام

برای مشاهده اینسایت استوری‌های اکانت تجاری خود به پروفایل مراجعه کرده و در قسمت بالا آیکون نمودار را کلیک کنید تا به اطلاعات کلی پروفایل هدایت شوید. به بخش «Stories» بروید و اینسایت استوری‌های قدیمی‌تر و استوری‌هایی را که هنوز زمان آنها تمام نشده است را مشاهده کنید.

  1. Impressions: نشان می‌دهد استوری شما چند بار دیده شده است. به خاطر داشته باشید که می‌توانید چند تصویر یا فیلم به استوری خود اضافه کنید. هر محتوای تصویری در استوری شما به عنوان یک عکس یا ویدئوی مجزا در پست شما شمرده می‌شود. برای مثال اگر ۶ عکس در استوری خود اضافه کرده باشید اینکه کاربر یک عکس را ببیند یا هر ۶ عکس را مشاهده کند، تفاوتی نمی‌کند. اینستاگرام کل استوری را یک impression محاسبه می‌کند.
  2. Reach: تعداد کاربران منحصربه‌فردی که استوری شما را دیده‌اند نمایش می‌دهد.
  3. Taps Forward: تعداد دفعاتی را نشان می‌دهد که کاربر صفحه استوری را به سمت راست می‌کشد تا به بخش بعدی استوری برود.
  4. Taps Back: تعداد دفعاتی را نشان می‌دهد که کاربر صفحه استوری را به سمت چپ می‌کشد تا به بخش قبلی استوری برود.
  5. Replies: تعداد دفعاتی را نشان می‌دهد که کاربران پیام‌هایی را از طریق «Send Message» در استوری برای شما ارسال می‌کنند.

    داشبورد تحلیل اینستاگرام

    Replies

  6. Swipe away: تعداد دفعاتی را نشان می‌دهد که کاربران به اشتباه به جای اینکه بر صفحه ضربه بزنند تا وارد بخش بعدی استوری شما شوند، انگشت خود را بر صفحه می‌کشند و وارد استوری اکانت دیگری می‌شوند.
  7. Exits: تعداد دفعاتی را نشان می‌دهد که کاربران استوری را به طور کامل می‌بینند تا به فید (feed) بازگردند.

اگر با بررسی اینسایت استوری متوجه شدید کاربران چند بار استوری شما را مشاهده کرده‌اند نشان می‌دهد محتوایی جذاب تولید کرده‌اید که تعامل کاربران را به همراه داشته است. اما اگر کاربران دیدن استوری‌های شما را بدون واکنش به آن رها کرده‌اند باید در تولید محتوای آنها تجدیدنظر کنید تا بتوانید مخاطبان بیشتری را جذب کنید.

داده‌هایی که داشبورد تحلیل اینستاگرام در اختیار صاحبان کسب‌وکارها قرار می‌دهد به آنها کمک می‌کند عملکرد بازاریابی خود را بهبود ببخشند، در نتیجه با فروش بیشتر سود کسب‌وکار خود را افزایش دهند.

۴.۳/۵ - (۶ امتیاز)
۵ ۱ vote
امتیازدهی به مقاله
4.3/5 - (6 امتیاز)
تاریخ انتشار: 30 آذر, 1398
آخرین ویرایش: ۳ دی, ۱۳۹۸
منبع: hubspot
      اشتراک گذاری

    از سال 1393 تولید محتوا در موضوعات مختلف کار اصلی من بوده است. به نوشتن و ترجمه در حوزه دیجیتال مارکتینگ علاقه‌مند هستم و تلاش می‌کنم مقالاتی مفید در حوزه کسب‌وکار آنلاین ارائه کنم.

    خدمات شبکه های اجتماعی

    شبکه‌های اجتماعی بهترین نقطه برای شروع بازاریابی آنلاین هر کسب‌وکاری است. استفاده از شبکه‌های اجتماعی در ایران همیشه محبوب بوده است؛ و با تقریب خوبی می‌توان گفت همه ایرانیان دارای گوشی هوشمند، حداقل در یکی از شبکه‌های اجتماعی محبوب عضو هستند. دپارتمان خدمات شبکه‌های اجتماعی دیاکوبین، برنامه‌های ویژه‌ای برای توسعه کسب‌وکار شما در شبکه‌های اجتماعی تدارک دیده است. مدیریت صفحات شما در شبکه‌های اجتماعی گوناگون، از جمله اینستاگرام و لینکدین، و همچنین طراحی و برنامه‌ریزی کمپین‌های شبکه‌های اجتماعی با بهره بردن از روش‌هایی مانند اینفلوئنسر مارکتینگ، از جمله خدماتی است که در این دپارتمان در اختیار شما قرار داده می‌شود.

    خدمات شبکه های اجتماعی
    نظرات کاربران (0)
    اشتراک
    اطلاع از
    guest
    0 نظرات
    Inline Feedbacks
    View all comments
    0
    Would love your thoughts, please comment.x