همه چیز درباره یک سایت شرکت خدماتی

افزودن به لیست علاقه‌مندی ها
همه چیز درباره یک سایت شرکت خدماتی

این مقاله از سری مقاله های دیاکوبین به عنوان کردن نکاتی جامع درباره سایت شرکت خدماتی می‌پردازد. در این مقاله سعی می‌کنم بیشتر سوال‌های احتمالی درباره یک سایت شرکت خدماتی را پاسخ بگویم. این خلاصه‌ای است از کارهایی که وقتی می‌خواهید یک سایت بسازید پا در راه دیجیتال مارکتینگ بگذارید، برای شما باید مهم باشد.

کار از کجا شروع می‌شود

آقا ما سایت می‌خواهیم. این جمله‌ای است که اگر در یک شرکت دیجیتال مارکتینگ کار کنید،  حتما چند بار آن را می‌شنوید. حتی امکان دارد این جمله را هر هفته از دوستان، نزدیکان و مشتری‌های خود بشنوید. در مطالب قبل گفتیم که قلب دیجیتال مارکتینگ شما یک وب سایت است و البته طراحی یک وبسایت برای شما می‌تواند یک نقطه عطف باشد. نقطه عطفی که هم کسب و کار شما را متحول می‌کند و هم در آمد شما را تحت تأثیر قرار می‌دهد.

اما اولین سوال و سخت‌ترین سوال، این است: چه وب سایتی می‌خواهید؟ ما به خاطر کارمان، عادت کرد‌ه‌ایم که اول به کشف جواب این سوال‌ها بپردازیم تا هم کار خودمان بهتر راه بیفتد و هم مشتری‌هایمان راضی باشند. شما با هر شرکت دیجیتال مارکتینگ که خدمات کامل این حوزه را به شما ارائه می‌دهد، کار کنید ابتدا باید این سوال را پاسخ دهید.

پاسخ این سوال که چه سایت می‌خواهید با توجه به کسب و کار شما معلوم می‌شود. یعنی شما باید به دنبال این باشید که سایت شما قرار است چه کسب و کاری را بازاریابی کند و سایت خود را برای آن بهینه سازی کنید.

سایت شرکت خدماتی در برابر سایت فروشگاهی قرار می‌گیرد. طراحی این دو بسیار متفاوت‌اند. این که شما بتوانید کالایی را از روی یک وبسایت با پرداخت مستقیم خریداری کنید، به مجموعه‌ای از امکانات فنی نیاز دارد. البته تولید و ساخت و بهینه‌سازی یک وبسایت فروشگاهی هم کاملا امکان‌پذیر است و شما می‌توانید با هزینه‌ای نچندان زیاد یک سایت فروشگاهی داشته باشید. اگر فروشنده کالایی هستید و می‌خواهید کار خود را در فضای وب شروع کنید پیشنهاد می‌کنم مقاله رضا ریاضتی، درباره راه اندازی یک فروشگاه اینترنتی در وردپرس را بخوانید.

سایت شرکت خدماتی

سایت شرکت خدماتی

در این مقاله سایت‌های خدماتی مد نظر من است. شرکت‌هایی که خدماتی را به مشتریان خود ارائه می‌دهند و کالایی برای فروش ندارند. در همین ابتدای کار باید از دسته از کسب و کار‌های خدماتی  گروهی را خارج کنم. این دسته از شرکت‌‌ها شرکت‌های جهانگردی و توریستی هستند. این کسب و کار‌ها در سایت خود خدمات توریستی و تور‌های مسافرتی و اتاق‌های یک هتل یا اقامت‌گاه را می‌فروشند و یا اجاره می‌دهند. این کسب و کار‌ها به شدت در فضای وب پیشرفت کرده‌اند، خود به گروهی خاص و شکل ویژه‌ای از کسب و کارهای اینترنتی بدل شده‌اند و دیگر با شرکت‌های خدماتی تفاوت عمده‌ای دارند. پس باز هم من را ببخشید که صحبت‌هایم به درد یک وب سایت خدمات گردشگری نمی‌خورد.

اول شکل کسب و کار را دریابید

از شکل کسب و کار شما شروع می‌کنم. باز هم باید اول به پرسونای مخاطب و البته شکل کسب و کار خود بپردازید. کار شما B2B  است یا B2C‌ یا شاید هر دو. یعنی خدماتی مانند نظافت محل کار را در وبسایت خدماتی خود می‌خواهید به شرکت‌ها بفروشید یا منازل. در این مواقع بسیاری از کسب و کارها می‌گویند، هر دو ما هم مخالفتی نداریم اما نیاز است برای هر دو این مشتری‌ها، پرسونایی را تألیف کنید و در اختیار تیم مارکتینگ خود قرار دهید. در این مقاله چندان به تألیف پرسونا هم نمی‌پردازم؛ اگر دوست داشتید مقاله پرسونا در کسب و کار‌های ایرانی را بخوانید آنجا به صورت کامل این موضوع را توضیح داده‌ام.

به سایت شرکت خدماتی خودمان برگردیم این وبسایت باید چه چیز‌هایی را در بنیان کار خود داشته باشد. به عبارت بهتر وقتی وارد یک سایت شرکت خدماتی می‌شوید اول منتظر چه چیزی هستید. دوست دارید چه چیزی را ببینید. این مسائل را من در عنوان بعدی یعنی باید‌‌های سایت یک شرکت خدماتی توضیح داده‌ام.

باید‌های یک سایت شرکت خدماتی

در این مقاله به نباید‌های یک سایت شرکت خدماتی نیز می‌پردازم. اما اول همیشه کار خودم را با باید‌ها شروع می‌کنم این باید‌ها نکات مثبت ماجرا هستند و صد البته مثبت اندیش بودن، اولین نکته‌ای است که باید در این کار رعایت کرد. سایت شما یک صفحه اصلی دارد. باید در آن چه را قرار دهیم؟

 ۱. نمونه کار موفق یا پورتفولیو ارائه دهید

بهترین و تأثیرگذارترین موضوعی که می‌تواند به فروش شما ختم شود، نمونه‌کار‌های موفق قبلی شما است. بهترین جای این نمونه کار‌ها هم صفحه نخست شماست. سعی کنید در سئو این نمونه کار‌ها در صفحه‌ای قرار دهید که برند شما با آن سئو می‌شود و به موتور‌های جستجو معرفی می‌شود. قلب مارکتینگ شما، رضایت مشتری از خدماتی است که دریافت می‌کند. این رضایت از خدمات و البته قیمت‌ها را، در شبکه‌های اجتماعی بازتاب دهید.

۲. سوالات متداول یا FAQ

نکته بعدی که باید در سایت شرکت خدماتی رعایت شود و باید برای آن صفحه‌ای مستقل در نظر بگیریم، یک صفحه برای پرسش‌های پرکاربرد یا FAQ  Frequently asked questions است. این صفحه باید در هر کسب و کاری وجود داشته باشد. اگر سیستمی برای جمع‌آوری و دسته‌بندی پرسش‌ها در سایت خود دارید. از همان پرسش‌هایی که واقعا پر بسامد و پر تکرارند، استفاده کنید و آن‌ها را پاسخ دهید. و اگر این سیستم در سایت شما موجود نیست از همکاران اجرایی خود، کسانی که مستقیما با مشتریان در ارتباط‌اند بخواهید که پرسش‌های پرتکرار را برای شما عنوان کنند و حتما به آنها به دقیق‌ترین شکل ممکن پاسخ دهید. ولی حتما سیستمی را برای دسته بندی سوال‌هایی که به مرور از شما می‌شود داشته باشید و در به‌روزرسانی‌های صفحه سوالات متداول، از آنها استفاده کنید. خود را متعهد به به روزرسانی این صفحه بدانید و برای آن برنامه‌ای مدون داشته باشید. این به‌روزرسانی را در شبکه‌های اجتماعی به اطلاع دنبال کنندگانتان برسانید.

سایت شرکت خدماتی

سایت شرکت خدماتی

در ساخت صفحه سوالات متداول این هدف را نداشته باشید که این صفحه قرار است حجم زیادی از کار شما را بکاهد. زیرا قرار نیست به مشتری بگویید: برو این صفحه را بخوان جوابت را آنجا نوشته‌اند. این صفحه برای این تهیه می‌شود که کاربری که با سایت شما آشنایی ندارد، به سراغ آن بیایید و با سازوکار‌های ارائه خدمات شما آشنا شود.

۳. درباره ما

این صفحه را هم جدید بگیرید. استفاده از یک صفحه درباره ما خوب، سبب می‌شود اطمینان مشتری به شما به راحتی جذب شود. به یاد داشته باشید که مشتری قرار است شما را به زندگی خود راه دهد؛ قرار است، شما وارد خانه و محل کار او شوید؛ پس در صفحه درباره ما حتما مقداری درباره خود، سابقه‌تان، گواهی‌ها و مجوز‌های رسمی که دریافت کرده‌اید صحبت کنید. آدرس دقیق، شماره تلفن و ایمیلی و آیدی تلگرام و واتس‌آپ و لینک شبکه اجتماعی که در آن فعالید را به این صفحه اضافه کنید. حتی اگر امکان دارد در نقشه مشخص کنید که شرکت شما کجاست و لینک آن را با نمایی مناسب، وارد صفحه درباره ما کنید. مجوز‌های قانونی را علاوه بر تمام صفحات در این صفحه نمایان‌تر از دیگر صفحات قرار دهید. مجوز‌هایی مانند ای نماد و مجوز نظام صنفی و نماد رسانه‌های دیجیتال.

سایت شرکت خدماتی

سایت شرکت خدماتی

در یک کسب و کار خدماتی آنلاین چه چیز از همه مهم‌تر است

اگر یک کسب و کار آنلاین سه رکن مهم داشته باشد. یکی از آنها، بخش ارتباط با مشتریان است. نوک پیکان سود و زیان شما در این کسب و کار همین بخش است. در سایت خدماتی خود اگر می‌توانید پشتیبانی ۲۴ ساعته برای کسب و کار خود تهیه کنید. راز موفقیت شرکت‌های ارائه دهنده سرویس‌های آنلاین مانند اسنپ، فروشندگان اینترنت شرکتی مانند های‌وب و شاتل و حتی سایتی مانند تخفیفان همین بخش است.

به یاد دارم زمانی از سرویس اینترنت ADSL‌ خود ناراضی بودم. قطع اینترنت و افت سرعت آنقدر زیاد بود که در خانه‌ هم از دیتای موبایلم استفاده می‌کردم و بیشتر حجم اینترنتی که می‌خریدم، به هدر می‌رفت. عزم خود را جزم کردم که از شر شرکت ارائه دهنده خدمات اینترنتی‌ام خلاص شوم. برای این کار اول حق اشتراکم را نپرداختم، می‌دانستم بالاخره سر و کله پشتیبانی آنها پیدا می‌شود و من هم همان موقع می‌گویم، نمی خواهم و کار را تمام می‌کنم.

همین هم شد اما کار تمام نشد. کسی که پشتیبانی از مشتریان آن شرکت را برعهده داشت، همان کسی که به من تلفن زد تا جویای عدم پرداخت هزینه آبونمانم شود. آنقدر خوب با من صحبت کرد که من از تصمیمم منصرف شدم.

او از من خواهش کرد که سرویس را جمع آوری نکنم و خواست که با آنها و شخص او در تماس باشم و مشکلی اگر پیش آمد او را در جریان بگذارم. ضمنا به من آموزش داد که تنظیمات فنی مودمم را هم تغییر دهم تا کاریی آن بالا رود. همه این ها زمانی بود که من عصبانی بودم از حرام شدن پولم، جان به لبم رسیده بود. همین شد که من الان سال‌هاست مشتری آنها باقی مانده‌ام احتمالا آن شخص در پشتیبانی آن شکرت دیگر نیست و کار خود را عوض کرده، اما هنوز آن شرکت، از کار خوب آن پشتیبانِ خوب سود می‌برد.

سایت شرکت خدماتی

سایت شرکت خدماتی

افراد فنی، قوی، باحوصله، پیگیر و خستگی ناپذیر را در این قسمت استخدام کنید. اگر پشتیبانی شما ۲۴ ساعته و ۷ روز هفته باشد که بهترین‌ها را برای خود فراهم آورده‌اید اما به یاد داشته باشید که پشتیبانی ۲۴/۷ کاری هزینه بر و سخت است.

اگر سایت شما با CMS وردپرس نوشته شده است یک پلاگین چت آنلاین را به شما معرفی می‌کنم. می‌توانید به سادگی آن را روی سایت نصب کنید. نسخه رایگان هم دارد، ولی نسخه پولی آن بسیار بهتر است. جیوچت jivochat را به سادگی می‌توانید در وردپرس سرچ کنید لینک آن را هم گذاشته‌ام.

با استفاده از جیوچت دیگر حتی لازم نیست مشتری سایت را کناری گذاشته و شماره تلفن شما را بگیرد. همان جا با شما چت می‌کند و راهنمایی می‌شود. البته در تنظیمات آن به گونه‌ای عمل کنید که فقط برای هر آی پی یک بار نمایش کامل داده شود و بعد بستن، فقط آیکن آن در گوشه راست صفحه نمایان و در دسترس باشد. نمایش روی نسخه موبایل آن را نیز کنترل کنید تا آزار دهنده نباشد.

سایت شرکت خدماتی

سایت شرکت خدماتی

رابط و تجربه کاربری در سایت خدماتی

سایت شما باید به سرعت به فروش نزدیک شود. کار انتخاب خدمات را در سایت خود تا می‌توانید سرعت ببخشید. به یاد داشته باشید هر کس که وارد سایت شما می‌شود بین ۱ تا حداکثر ۴ دقیقه صفحات سایت شما را بالا و پایین می‌کند و در سایت شما می‌گردد. توصیه مهم من در این بخش نزدیک شدن به رابط کاربری موبایل است. اپ‌های موبایل به سادگی هرچه تمام کالا و خدمات را به مشتریان می‌فروشند. سایت خود را مانند یک اپلیکیشن موبایل طراحی کنید منو‌های ساندویچی یا همبرگری را از یاد نبرید حتی در نسخه دسکتاپ، این گونه هم سایت شما سریع‌تر بارگیری می‌شود و به مخاطب نمایش داده می‌شود و هم کاربران با سایت شما راحت‌ترند.

سایت شرکت خدماتی

شاید الان به این فکر می‌کنید چرا بجای یک وب سایت، یک اپلیکیشن موبایل برای اندروید و IOS‌ طراحی نکنیم؟

پاسخ این است: هیچ چیزی را بجای چیز دیگر طراحی نکنید.

تمام اپ‌های موبایل از این که خدمات و کالای خود را از جستجوهای موتور‌های جستجو محروم کردند پشیمان شده‌اند. با تحریم اپل هم اپ‌های آی او اس به دنبال وب اپلیکیشن‌های قوی خود رفتند. این بد نیست که ما برای سایت خود یک یا چند اپ هم داشته باشیم اما مرکزیت را به سرچ ارگانیک گوگل و البته سرچ پولی آن بدهید. با این کار شما به راحتی ورودی‌های زیادی را برای خدمات خود به دست می‌آورید ورودی‌هایی که هیچ وقت فضا‌هایی مانند گوگل پلی یا نمونه‌های داخلی آن به شما عرضه نمی‌کنند.

ویژگی‌های محتوایی سایت شرکت خدماتی

از آنجایی من تولید کننده محتوا هستم و البته محتوا هم به قول جناب بیل گیتس پادشاه است. می‌خواهم به محتوای مناسب برای سایت شرکت خدماتی بپردازم. این به آن معنی است که شما باید برای مخاطب خود و همین طور برای آن که موتور‌های جستجو شما را به دیگران نشان دهند؛ حتما برنامه منظمی برای تولید محتوا داشته باشید.

برای تولید محتوا، به این انواع محتوا فکر کنید.

  • متنی
  • ویدئو
  • اینفوگرافیک

محتوای خود را به دو دسته تقسیم کنید. دسته اول متن و محتوای لندینگ پیج‌هاست و دسته دوم محتوای بلاگ شما است. متن و محتوایی که در صفحات لندینگ خود قرار می‌دهید باید اندکی مختصر و بسیار مفید باشد. یکی از بهترین محتوا‌ها برای این دسته از لندینگ‌ها معرفی اعضا تیم شماست. گواهینامه‌هایی که اعضای تیم شما دریافت می‌کنند یا توانمندی‌های آنها. حتی می‌توانید از مشتریان خود بخواهید که به اعضای تیمتان امتیاز دهند. این کار هم، می‌تواند برای شما بسیار مفید باشند. نتایج این آمار را کاملا طبقه بندی شده و ریز در اختیار مشتریان خود قرار دهید. این موضوع اعتماد آفرینی بالایی را برای شما به همراه دارد.

مثلا اگر سایتی دارید که برای مهمانی‌ها و مجالس نیروی خدماتی و آشپز اعزام می‌کند؛ گواهینامه‌های بهداشت فردی آنها می‌تواند بسیار مهم باشد. این گواهی نامه‌ها را حتما بروزرسانی‌ کنید.

ویدئوها را جدی بگیرید

ویدئوها برای یک سایت شرکت خدماتی می‌تواند بسیار مهم باشند. در ساخت آنها از حرفه‌ای‌ها کمک بگیرید. همه ما روی گوشی‌های تلفن همراه خود یک دوربین چند ده مگاپیکسلی داریم، اما به هیچ عنوان نمی‌توانیم خود را فیلم‌ساز و تصویربردار و تدوین‌گر بدانیم. این کار‌ها، کاردان می‌خواهد و بس.

از نحوه انجام کار محتوای ویدئویی تهیه کنید. آنها را در سایت خود و سرویس‌های اشتراک فیلم داخلی و خارجی به اشتراک بگذارید. در ویدئوهایتان جزئیات انجام کار را حتما نشان دهید. فکر نکنید که اسرار شغلی شما فاش می‌شود، اتفاقا برعکس این زمانی است که برای آن که توانمندی خود را به رخ رقبا بکشید.

اینفوگرافیک بسازید

برای این کار به یک گرافیست وارد نیاز دارید. این افراد را می‌توانید در لینکدین به صورت دورکار و فریلنس به دست آورید یا از شرکتی که برای شما کار طراحی سایت را انجام داده است، بخواهید با قراردادی جانبی چند اینفوگرافیک برای شما بسازد.

اگر طراحی سایت را به یک آژانس دیجیتال مارکتینگ بسپارید حتما در این مورد شما را کمک می‌کنند

در محتوای اینفوگرافیک‌ها می‌تواند فرایند‌های تعیین قیمت و همین طور فرایند‌های انجام کار را نشان دهید. اگر در کار خود آماری موثقی دارید، حتما در اینفوگرافیک‌ها آن را ارائه کنید. یک اینفوگرافیک به سرعت مشتری را از سودی که به دست می‌آورد آگاه می‌سازد.

شبکه‌های اجتماعی را بسیار جدی بگیرید

شاید اگر بخواهم برای شبکه‌های اجتماعی، کارکرد مناسبی را در نظر بگیرم، تقریبا باید آنها را جایی میان محتوا و پشتیبانی از مشتریان برای آن در نظر بگیرم. شما در شبکه‌های اجتماعی به صورت کاملا زنده مانند، یک انسان تمام عیار با صدها و هزاران نفری که هر روز شما را می‌بینند در ارتباطید. همین طور که محتوا‌هایی را در قالب استاندارد شبکه اجتماعی خود، اینستاگرام یا لینکدین یا تلگرام، با مشتریان خود به اشتراک می‌گذارید، این فرصتی برای نشان داده شدن دوباره شما است. رفت و آمد میان شبکه‌های اجتماعی و سایت موضوعی است که فروش شما را تضمین می‌کند.

بلاگ و قلب محتوای شما

بلاگ نویسی اوج هنرمندی شما در نوشتن است. توصیه اصلی من به شما این است که اگر وقت محتوا نوشتن و توانایی مناسبی برای آن ندارد چندان به این بخش نپردازید. از تولید کنندگان محتوای حرفه‌ای بخواهید فارغ از سئو به بلاگ شما بپردازند استراتژی تولید محتوای مدون و مشخصی را برای سایت خدماتی خود در نظر بگیرید.

از تجربیات کاری خود داستان بگویید خود من در همین متن داستانی از برخورد خوب یک پشتیبانی از مشتریان خوب برای شما تعریف کردم. حتما نباید شاهنامه هفتاد من کاغذ بگویید. تکنیک‌های داستان نویسی بسیارند و البته بسیار مفید. اگر دوست داشتید آکادمی آموزش تولید محتوای ما دیاکوبین را پی‌گیر شوید. مهارت خود را در نوشتن بالا ببرید و برای سایت خود وقت بگذارید.

انواع محتوای دیگر مانند نظر سنجی‌ها را هم از یاد نبرید در اینستاگرام پرسش و پاسخ برگزار کنید. کد تخفیف‌هایی را در نظر بگیرید و بعد از شرکت در نظر سنجی آنها را به مشتریان بدهید. از اطلاعات حاصله از نظر سنجی حتما در تکمیل و اصلاح پرسونای خود بهره بجویید.

سایت شرکت خدماتی

سایت شرکت خدماتی

  نبایدهای یک سایت شرکت خدماتی

در ابتدای این مقاله گفتم که درباره نباید‌های یک سایت شرکت خدماتی هم صحبت می‌کنم. حالا وقت آن است. به یاد داشته باشید که متن‌هایی که شما در سایت خود منتشر می‌کنید تماما برای فروش نیست. محتوا برای جذابیت سایت شما است. برای آن است که مخاطب را با سایت شرکت شما درگیر کند. محتوا چه تصویری و چه متنی یا هر نوعی دیگری، برای شما یک رسانه می‌سازد. رسانه زبان و شما است و از شما موجودی حقیقی می‌سازد. شما را به مخاطبان خود رفیق می‌کند. سایتی که خدمات به‌روز آی‌تی به مشتریانش می‌دهد اگر مجله و بلاگی برای بحث پیرامون موضوعات فناوری ایده‌های جذاب برای استفاده از فن‌آوری داشته باشد انتخاب اول اهل فن برای خرید این خدمات است.

ایده‌های نو، ترند‌های روز صنعت خود را پیگیری کنید و به آنها واکنش نشان دهید. البته بلاگ شما جایی برای اخبار روز نیست. اما تحلیل کردن ترند‌های روز اصلا چیز بدی نیست.

به یاد داشته باشید با داشتن یک سایت شرکت خدمات شما در ابتدای راهی هستید که تمام کسب و کارتان را به دنیای مجازی انتقال می‌دهد.

این هم فرصت است و هم تهدید. زیرا اگر شما تبلیغات گسترده‌ای داشته باشید ولی از پس حجم سفارش‌ها بر نیایید. عملا برای خود دنیایی از بدنامی به بار می‌آورید در این جو منفی به راحتی، ضد تبلیغ شما جا به جا می‌شود و دهان به دهان می‌چرخد. در جو مثبت نیز این چرخ به عکس می‌گردد.

پس به اندازه توان پاسخگویی به سفارشات، تبلیغ کنید

یکی از بدترین چیز‌هایی که می‌تواند برای سایت شرکت خدماتی شما پیش بیاید. عدم توانمندی اعضای شرکت در کار با سایت شماست. بسیاری از راننده‌های اسنپ و تپسی در کار کردن با اپلیکیشن‌های خود دچار مشکل می‌شوند. همین خدمات رسانی آنها را با مشکل رو به رو می‌سازد و این زنجیره نارضایتی می‌تواند به ضد تبلیغ شما بینجامد. البته این دو اپلیکیشن در آموزش دادن رانندگان خود سعی کردند. شما هم اگر برای خدمات دادن به مشتریان از راهکار‌های تحت وب و آنلاین استفاده می‌کنید به یاد داشته باشد. بدترین تبلیغ برای شما کارمندان و کارکنان ناوارد به فضای آنلاین‌اند. به خصوص کسانی که با مشتریان سر و کار دارند. در رأس این گروه قسمت پشتیبانی از مشتریان شما است.

و در آخر

دنیا ما روز به روز در گوشی‌های هوشمند ما خلاصه می‌شود. احتمالا اگر ۱۵ سال پیش گوشی خود را جا می‌گذاشتیم چندان اتفاقی محسوب نمی شد، اما اکنون حتی برای سالمندان که عمری را بدون گوشی گذرانده‌اند، نبردن تلفن همراه می‌تواند یک مسئله باشد.

اگر به فکر ساختن یک سایت شرکت خدماتی هستید اصلا اشتباه فکر نکرده‌اید. اما اولا کار خود را به سایت تنها محدود نکنید، ثانیا در این کار استمرار و جدیت تمام داشته باشید و تا می‌توانید از متخصصان دنیای دیجیتال برای کار خود کمک بگیرید. اگر این کمک گرفتن‌های شما در اولین برخورد‌ها به سود نینجامید ناامید نشوید. شما بالاخره مشاورین، دیجیتال مارکتر‌ها، طراحان UI/UX و دیگر خدمت رسانان این حوزه را پیدا می‌کنید. در اصل کار خود شک نکنید.

یک اصل را در آخر کار به شما یاد آوری می‌کنم: هر کاری که در دنیای دیجیتال انجام می‌دهید قابل اندازه‌گیری است از کسانی که به شما خدمتی را ارائه می‌کنند، بخواهید آمار و اطلاعاتی درست و طبقه بندی شده به شما ارائه دهند این آمار گاه از فروش مستقیم کالا برای شما ارزشمندتر است.

امیدوارم با خواندن این مقاله کسب کار شما رونقی جدید به دست آورد. ما را در دیاکوبین دنبال کنید. و تجربیات خود را در کامنت‌های همین مقاله با ما در میان بگذاری.

۵/۵ - (۱ امتیاز)
۰ ۰ votes
امتیازدهی به مقاله
5/5 - (1 امتیاز)
تاریخ انتشار: 25 مهر, 1398
آخرین ویرایش: ۱۸ آذر, ۱۳۹۸
منبع: دیاکوبین
      اشتراک گذاری

    تحصیلاتم در ادبیات فارسی بوده است و علاقه‌ام نیز. از این رو نوشتن را برای خود هم روشی برای امرارمعاش انتخاب کرده‌ام و هم راهی برای آرام شدن و لذت بردن. در دیاکوبین وظیفه نوشتن آکادمی تولید محتوا و همین طور مقالات مربوط به دیجیتال مارکتینگ و طراحی تجربه کاربری را برعهده دارم. پدیده‌هایی که هر روز برای آن مطالعه می‌کنم و شوقم به آنها بیشتر می‌شود.

    مشاوره دیجیتال مارکتینگ

    با بهره بردن از خدمات مشاوره دیجیتال مارکتینگ کسب‌وکار خود را با اطمینان بیشتر و ریسک کمتر آغاز کنید. دیجیتال مارکتینگ شامل چندین حوزه تخصصی است؛ که هر کدام دارای پیچیدگی‌های خاص خود هستند. اگر می‌خواهید از فضای آنلاین برای معرفی کسب‌وکار خود بهره برده و فروش بیشتری را تجربه کنید؛ یا اگر ایده‌ای جذاب برای راه‌اندازی کسب‌وکاری در بستر وب دارید؛ پیشنهاد می‌کنیم پیش از انجام هر کاری، از خدمات مشاوره دیجیتال مارکتینگ دیاکوبین بهره ببرید. در جلسه مشاوره ما خواسته‌های شما را بررسی کرده و نیازهای احتمالی، سختی‌های پیش رو، هزینه‌ها، شانس موفقیت و به‌طور کلی مسیر درست را به شما نشان خواهیم داد.

    مشاوره دیجیتال مارکتینگ
    نظرات کاربران (0)
    اشتراک
    اطلاع از
    guest
    0 نظرات
    Inline Feedbacks
    View all comments
    0
    Would love your thoughts, please comment.x