ساده‌ترین روش برای شناسایی قالب سایت‌های وردپرسی

افزودن به لیست علاقه‌مندی ها
ساده‌ترین روش برای شناسایی قالب سایت‌های وردپرسی

وردپرس یک بستر ایده‌آل برای اجرای بسیاری از سایت‌ها است، برای سایت‌های شرکتی، وبلاگ‌های شخصی، سایت‌های نمونه کار، سایت‌های تجارت الکترونیکی و مجلات آنلاین، همه می‌توانند از وردپرس استفاده کنند. تقریبا ۶۵٪ از پر بازدیدترین سایت‌های معروف و شناخته شده در دنیای وب، با استفاده از وردپرس ساخته شده‌اند. با شناسایی قالب سایت‌های وردپرسی که قابلیت‌های مورد نظر شما را ارائه می‌دهد، می‌توانید از آن در زمان طراحی سایت استفاده کنید.

وردپرس تاکنون یکی از شناخته‌شده‌ترین سیستم‌های مدیریت محتوا است. شما می‌توانید از این سیستم مدیریت محتوا برای ایجاد سایت‌هایی کارآمد، با طراحی عالی استفاده کنید و محتوا را در قالب متن و رسانه به مخاطبان خود ارائه دهید. سطح قابل قبول شخصی‌سازی که وردپرس برای مدیر سایت به ارمغان می‌آورد، یکی از دلایل موفقیت آن به عنوان محبوب‌ترین سیستم مدیریت محتوا است.

دلایل این که آیا یک سایت با استفاده از وردپرس ایجاد شده یا نه، می‌تواند برای منظورهای مختلفی باشد. در برخی از مواقع، یک مدیر سایت قابلیت جذابی را در یک سایت مشاهده می‌کند و مایل به استفاده آن در سایت وردپرسی خود است. اگر صاحب یک کسب‌وکار هستید و تصمیم به راه‌اندازی سایت دارید، اگر سایتی را مشاهده کردید که با نیازهای شما هماهنگی داشته باشد، با دانستن قالب مورد استفاده در سایت وردپرسی، می‌توانید از همان قالب برای سایت وردپرسی خود استفاده کنید.

بعد از این که از وردپرسی بودن یک سایت مطمئن شدید، با اطلاع از نام قالب سایت و تهیه آن، می‌توانید از قابلیت‌هایی که ارائه می‎دهد، بهره ببرید.

روش‌هایی برای شناسایی قالب سایت‌های وردپرسی

روش‌هایی برای شناسایی قالب سایت‌های وردپرسی

روش‌هایی برای شناسایی قالب سایت‌های وردپرسی

اگر در حال حاضر به دنبال قالب مناسب برای سایت هستید، هر چند که در گذشته قالب‌های زیادی را مشاهده کرده باشید، با دیدن سایت‌های دیگری که در زمینه شما فعالیت دارند، ممکن است سایتی را مشاهده کنید که با نیازهای شما هماهنگی کامل را داشته باشد. برای شناسایی قالب سایت‌های وردپرسی که سایت‌های دیگر از آن استفاده کرده‌اند، راه‌هایی وجود دارند.

البته برخی از سایت‌ها، راه‌های نشان دادن اطلاعات سایت را مسدود می‌کنند و به راحتی نمی‌توان قالب مورد استفاده در آنها را پیدا کرد. اما راه‌هایی وجود دارند که می‌توانید با استفاده از آنها به هدف خود یعنی پیدا کردن قالب سایت برسید. می‌توانید با استفاده از دیدن کدهای سایت، سایت‌هایی که قالب سایت‌های وردپرسی را شناسایی می‌کنند یا اکستنشن‌هایی که بر روی مرورگر نصب می‌شوند، قالب یک سایت را شناسایی کنید.

شناسایی قالب سایت‌های وردپرسی از طریق سایت

برخی از سایت‌ها به کاربر اجازه می‌دهند تا آدرس سایتی را وارد کند و اطلاعاتی را در مورد سایت و قالب مورد استفاده آن به دست آورد. این اطلاعات، علاوه‌بر تشخیص وردپرسی بودن سایت، قالب و افزونه‌های مورد استفاده در سایت را هم نشان خواهند داد. نیازی نخواهد بود تا کار زیادی انجام دهید، این سایت‌ها به راحتی اطلاعات مورد نیاز شما را نشان خواهند داد.

اگر سایت از یک قالب سفارشی استفاده کرده باشد نیز نشان داده خواهد شد. این سایت‌ها به شما این امکان را می‌دهند تا شناسایی قالب سایت‌های وردپرسی را به راحتی انجام دهید. البته در برخی از مواقع که سایت‌ها نمایش اطلاعات خود را بسته باشند، امکان این که اطلاعات آنها مشخص نشود، وجود خواهد داشت. در صورتی که اطلاعاتی در مورد قالب یک سایت به دست آورید، با اطلاع از نام قالب، می‌توانید آن را برای سایت خود استفاده کنید.

سایت WordPress Theme Search

شناسایی قالب سایت‌های وردپرسی با سایت WordPress Theme Search

شناسایی قالب سایت‌های وردپرسی با سایت WordPress Theme Search

با استفاده از این سایت و کپی کردن آدرس سایتی که می‌خواهید قالب آن را پیدا کنید در کادر WHAT WORDPRESS THEME IS THAT?، این سایت اطلاعاتی را در مورد قالب مورد استفاده سایت ارائه می‌دهد. اطلاعات ارائه شده در جدولی نشان داده می‌شوند که در ابتدا نام قالب، در سطر زیر آن، آدرس صفحه قالب، نسخه قالب مورد استفاده در سایت، نویسنده و آدرس سایت نویسنده نشان داده خواهد شد. در زیر آدرسی برای مشاهده یک عکس از قالب وجود دارد که با کپی کردن آن در نوار آدرس مرورگر، می‌توانید آن را مشاهده کنید. این سایت اطلاعاتی را هم در مورد افزونه‌های مورد استفاده در سایت در اختیار شما قرار می‌دهد که می‌توانید از آنها برای به دست آوردن قابلیت مورد نظر بهره ببرید.

سایت WP Theme Detector

سایت WP Theme Detector

سایت WP Theme Detector

WP Theme Detector وب سایت دیگری است که به شما کمک می‌کند قالب مورد استفاده سایت‌های مختلف وردپرسی را پیدا کنید. این سایت موارد مختلفی را به شما نشان می‌دهد، نام قالب، نویسنده قالب و موارد مختلفی دیگری را ارائه می‌دهد. می‌توانید با استفاده از این سایت، میزان محبوبیت قالب را مشاهده کنید. رتبه قالب و میزان درصدی که سایت‌های مختلف از این قالب استفاده کردند را هم این سایت به شما نشان خواهد داد.

به غیر از اطلاعات مربوط به قالب، اطلاعاتی را هم در مورد نویسنده قالب می‌توانید مشاهده کنید. رتبه نویسنده قالب و درصد استفاده سایت‌های مختلف از قالب‌های ارائه شده توسط این نویسنده را هم می‌توانید مشاهده کنید. در صورتی که در گذشته با استفاده از سایت wpthemedetector، سایتی را بررسی کرده باشید یا توسط افراد دیگر این کار انجام شده باشد، در صورت تغییر در قالب سایت، آن را به اطلاع شما می‌رساند.

سایت builtwith

سایت builtwith

سایت builtwith

این سایت اطلاعات مختلفی را در مورد سایت مورد بررسی، به شما ارائه می‌دهد که یکی از آنها نام قالب استفاده شده در سایت است. اگر سایتی از قالب اختصاصی استفاده نکرده باشد، سایت builtwith اطلاعات کاملی از قالب را به شما ارائه می‌دهد. می‌توانید تعداد سایت‌هایی که از این قالب استفاده کرده‌اند را مشاهده کنید و میزان رشد و یاکم شدن استفاده سایت‌های مختلف از قالب مورد نظر را ببینید. رتبه قالب در کشورهای مختلف و حتی در صورت عضویت در سایت، می‌توانید لیست کاملی از سایت‌هایی که از این قال استفاده کرده‌اند را مشاهده کنید.

این سایت اطلاعات مختلف دیگری از سایت مورد بررسی شما را ارائه می‌دهد. لیست افزونه‌ها، هاست مورد استفاده در سایت و اطلاعات دیگری از سایت مورد بررسی را می‌توانید در این سایت ملاحظه کنید.

سایت isitwp

سایت isitwp

سایت isitwp

با استفاده از این سایت، می‌توانید اطلاعاتی در مورد قالب و افزونه‌های مورد استفاده در سایت را مشاهده کنید. این سایت این قابلیت را هم دارد که اگر سایتی با استفاده از وردپرس ساخته نشده باشد هم اطلاعاتی را در مورد آن نشان می‌دهد.

شناسایی قالب سایت‌های وردپرسی با استفاده از اکستنشن مرورگر

می‌توان برای شناسایی قالب سایت‌های وردپرسی از اکستنشن‌های (Extensions) مرورگر نیز استفاده کرد. اکستنشن‌ها در مرورگر نصب می‌شوند و قابلیت‌های مختلفی را ارائه می‌دهند. در منوی مرورگر و در بخش More Tools، Extensions می‌توانید اکستنشن‌هایی که در مرورگر شما نصب هستند را مشاهده و مدیریت کنید. البته این اکستنشن‌هایی که معرفی می‌کنیم برای مرورگر کروم هستند، برای مرورگرهای دیگر هم می‌توانید اکستنشن‌هایی پیدا کنید که امکاناتی را به مرورگر اضافه می‌کنند.

برای پیدا کردن و نصب اکستنشن‌های مختلف، می‌توانید به chrome web store مراجعه کنید و اکستنشن مورد نظر خود را جستجو و نصب کنید. اکستنشن‌های مختلفی برای مرورگرها موجود هستند که کاربردهای متنوعی دارند. برخی از آنها برای پیدا کردن قالب سایت‌های وردپرسی ساخته شده‌اند و می‌توانید از آنها برای به دست آوردن اطلاعاتی در مورد سایت‌های وردپرسی به دست آورید که در زیر به چند نمونه از آنها خواهیم پرداخت.

اکستنشن WordPress Theme Detective

اکستنشن WordPress Theme Detective

اکستنشن WordPress Theme Detective

با نصب این اکستنشن در مرورگر خود، زمانی که از یک سایت بازدید می‌کنید، با کلیک بر روی نماد این افزونه کروم، نام قالب سایت را می‌توانید مشاهده کنید. البته این اکستنشن قابلیت‌های متنوع سایت‌ها را ندارد و فقط نام قالب را نشان می‌دهد.

اکستنشن WordPress theme and plugins detector 2017

اکستنشن WordPress theme and plugins detector 2017

اکستنشن WordPress theme and plugins detector 2017

این اکستنشن اطلاعات بیشتری را نسبت به WordPress Theme Detective در اختیار شما قرار می‌دهد. نام قالب، نام نویسنده قالب و اطلاعات دیگری را با نصب این اکستنشن بر روی مرورگر خود می‌توانید درباره یک سایت به دست آورید. آدرس سایت ارائه‌دهنده و نویسنده قالب و مجوز (License) قالب را می‌توانید با استفاده از این اکستنشن مشاهده کنید.

اکستنشن WordPress Theme Detection

اکستنشن WordPress Theme Detection

اکستنشن WordPress Theme Detection

این اکستنشن نیز مانند WordPress theme and plugins detector 2017 اطلاعاتی در مورد قالب مورد استفاده و نام نویسنده قالب و آدرس سایت ارائه‌دهنده قالب را در اختیار شما قرار می‌دهد. با استفاده از این اکستنشن به راحتی می‌توانید شناسایی قالب سایت‌های وردپرسی را با یک کلیک انجام دهید.

شناسایی قالب سایت‌های وردپرسی با استفاده از کدهای سایت

یکی از راه‌هایی که بدون استفاده از سایت‌های مختلف و یا نصب اکستنشن بر روی مرورگر می‌توانید از قالب مورد استفاده در سایت وردپرسی اطلاعاتی به دست آورید، مشاهده کدهای سایت است. در برخی از سایت‌ها به دلایل مختلف امکان مشاهده اطلاعات وجود ندارد، اما سایت‌های زیادی هستند که می‌توان با مشاهده کدهای سازنده سایت، اطلاعاتی را در مورد قالب و یا افزونه‌های سایت به دست آورد.

با کلیک راست در جای خالی صفحه سایت منویی نشان داده می‌شود که در این منو با انتخاب View Page Source، در پنجره جدیدی که باز می‌شود، کدهای سایت نشان داده می‌شوند. به طور کلی اطلاعات مربوط به قالب سایت در فایل استایلی به نام style.css وجود دارند.

برای این که حجم فایل HTML سایت زیاد نشود و صفحه بتواند در مرورگر کاربر سریع‌تر باز شود، کدهای استایل (style) و جاوااسکریپت (javascript) سایت در فایل‌هایی جداگانه‌ای قرار داده می‌شوند. برای بارگذاری این فایل‌ها، لینک آنها را در قسمت هدر و یا فوتر صفحه در تگ <link> می‌گذارند. برای به دست آوردن آدرس فایل style.css، باید به دنبال تگ لینک این فایل در صفحه بگردید. معمولا این تگ به صورت زیر است.

شناسایی قالب سایت‌های وردپرسی با لینک

شناسایی قالب سایت‌های وردپرسی با لینک

با کلیک بر روی لینک فایل style.css، می‌توانید محتویات آن را مشاهده کنید. در برخی از سایت‌ها نمی‌توان بر روی این لینک کلیک کرد که با کپی متن لینک در پنجره‌ای جدید، می‌توانید آن را باز کنید. اطلاعات مربوط به قالب و نویسنده آن و آدرس سایت نویسنده و اراده‌دهنده قالب در خط‌های اولیه این فایل قرار دارند.

پیدا کردن قالب فرزند (child theme)

زمانی که از یک قالب استفاده می‌کنید، بعد از آمدن نسخه جدید آن و به روزرسانی قالب، تغییراتی را که در قالب اعمال کرده بودید، از بین می‌روند. اگر تغییرات زیاد باشند، ناچار باید کارهای زیادی را انجام دهید. با اضافه کردن قالب فرزند یا child theme، می‌توان تغییرات را در قالب فرزند انجام داد و بدون نگرانی، قالب اصلی سایت را به روزرسانی کرد.

در سایت‌هایی که دارای قالب فرزند هستند، در کدهای سایت به غیر از فایل style.css قالب اصلی سایت، یک فایل style.css مربوط به قالب فرزند نیز وجود دارد که مانند مرحله قبل، با باز کردن این فایل می‌توانید اطلاعاتی را در مورد آن پیدا کنید.

Rate this post
۰ ۰ votes
امتیازدهی به مقاله
Rate this post
تاریخ انتشار: 12 دی, 1398
آخرین ویرایش: ۲۴ بهمن, ۱۳۹۸
منبع: دیاکوبین
      اشتراک گذاری

    علاقه‌مند به یادگیری سئو و طراحی سایت هستم. خوشحال می‌شم از نظرات و دیدگاه‌های شما نکات جدیدی یاد بگیرم و اطلاعات خودم و با شما به اشتراک بگذارم

    طراحی سایت

    اگر می‌خواهید اولین قدم برای ورود به دنیای دیجیتال را محکم بردارید؛ فرآیند طراحی وب‌سایت خود را به دیاکوبین بسپارید. خدمات طراحی وب‌سایت در دیاکوبین به تولید یک وب‌سایت ساده ختم نمی‌شود. ما آماده‌ایم تا جزئی‌ترین خواسته‌های شما را در طراحی یک ‌وب‌سایت کارا و زیبا برآورده کنیم. اگر می‌خواهید وب‌سایت شما طرحی متفاوت از رقبا داشته باشد؛ اگر می‌خواهید تجربه کاربری خوبی را برای مخاطبان خود فراهم کنید؛ و اگر به دنبال طرحی خاص با امکانات ویژه هستید؛ ما در دیاکوبین بهترین پینشهادها را به شما ارائه می‌کنیم. وب‌سایت‌های طراحی شده در دیاکوبین، دارای استانداردهای روز کدنویسی، سرعت بارگزاری بالا، دسترس‌پذیری و تجربه کاربری مناسب و رابط کاربری زیبا هستند.

    طراحی سایت
    نظرات کاربران (0)
    اشتراک
    اطلاع از
    guest
    0 نظرات
    Inline Feedbacks
    View all comments
    0
    Would love your thoughts, please comment.x