شاید تصور کنید که سئو سایت تنها دقت بر چگالی کلمات کلیدی است. ما در این مقاله میخواهیم از تاثیر تجربه کاربری بر سئو سایت با شما صحبت کنیم.
چگونه تجربه کاربری بر سئو سایت تاثیر میگذارد؟
این تصور غلط وجود دارد که سئو به سادگی شامل ایجاد پیوند و شامل کلمات کلیدی مرتبط در محتوا است. در حالی که این دو استراتژی بسیار مهم است، اما موتورهای جستجوگر هنگام رتبهبندی وبسایتها نکات بیشتری را در نظر میگیرند.
عناصر تجربه کاربری (UX) به شیوههای سئو منتقل شدهاند. آیا وبسایت شما سریع، با امنیت و طراحی دوستانه متناسب با تلفن همراه دارد؟ آیا محتوایی با کیفیت دارید که کاربران را درگیر خود کرده و آنها را به ماندن در وب سایت شما ترغیب میکند؟ آیا سایت شما سریع بارگیری میشود و به راحتی آدرس دهی میکند؟
اینها همه عناصری هستند که هنگام تعیین نحوه رتبه بندی وبسایت شما توسط گوگل و سایر موتورهای جستجو در نظر گرفته میشوند. با در نظر گرفتن این موضوع، ادامه مطلب را بخوانید تا اطلاعات بیشتری درباره نحوه گنجانده شدن UX در بهینه سازی موتور جستجو پیدا کنید.
چرا UX برای سئو بسیار مهم است؟
گوگل در سالهای متمادی بسیار تغییر کرده است. این غول موتور جستجو به طور مداوم الگوریتمهای خود را به روز رسانی میکند تا بهترین نتایج ممکن را در اختیار کاربران قرار دهد. تمام به روزرسانیهایی که گوگل تا به امروز داشته است در جهت دستیابی به نتایج متمرکزتر و کاربر پسندتر بوده است. ما شاهد تغییرات در SERPها و به روزرسانیهای الگوریتم آن بودهایم که تمام این موارد نشان دهنده اهمیت تجربه کاربری بر سئو سایت و گوگل بوده است. شما فقط باید به RankBrain نگاهی بیندازید تا متوجه این موضوع بشوید.
معرفی RankBrain
RankBrain در سال ۲۰۱۵ معرفی شد و سومین عامل مهم در تعیین ارزش سئو وبسایت شما محسوب میشود. RankBrain توسط معیارهای رفتاری کاربر از جمله تعداد صفحات بازدید شده در هر بار، میزان پرش، مدت زمان ماندگاری در سایت و CTR ارگانیک هدایت میشود. اساساً، این معیارها به موتور جستجو اطلاع میدهند که آیا کاربران از تجربه خود در وبسایت شما لذت میبرند یا خیر.
علاوه بر این، اگر یک کاربر دوباره و دوباره به وبسایت شما مراجعه کند، مدت زمان نسبتاً زیادی را در سایت شما صرف کند، و در سراسر صفحات وبسایت به آسانی حرکت کند، تمام این موارد به گوگل نشان میدهد که سایت شما UX خوبی ارائه میدهد و در نتیجه باعث بهبود رتبه شما میشود. از طرف دیگر، اگر شخصی به محض ورود به وبسایت شما، بلافاصله از وبسایت شما خارج شود و به صفحه نتایج جستجو بازگردد، این نشان میدهد که آنها اطلاعات مناسب و مرتبطی را پیدا نکردهاند و این میتواند باعث افت رتبه شما شود.
UX و سئو اهداف مشترک دارند
UX همچنین با سئو متناسب است، زیرا هر دو اهداف مشترکی دارند. اگر در طی چندین سال گذشته تغییرات سئو را پیگیری کرده باشید، قطعاً متوجه شدهاید که از رتبهبندی فقط بر اساس عبارات جستجو بسیار فاصله گرفته است. اکنون، سئو در تلاش است تا اطلاعاتی را در اختیار جستجوگران قرار دهد که شامل پاسخ سؤالات آنها باشد. این دقیقاً همانجایی است که سئو و UX با یکدیگر همپوشانی دارند. هدف هر دو کمک به کاربران به منظور رسیدن به هدف با در اختیار گذاشتن اطلاعات مرتبط با آنان است. سئو افراد را به سمت محتوایی که لازم دارند سوق میدهد و UX پس از وارد شدن کاربر به صفحه وب، به درخواستهای آنها پاسخ میدهد.
روشهای مهم سئو که بر UX تأثیر میگذارد
درک سئو و شیوههای محتوا که UX را تحت تأثیر قرار میدهد بسیار مهم است:
- برچسب تصویر و عناوین هر دو بسیار مهم هستند. برچسب تصاویر هنگامی که عکس دانلود نمیشود، جزئیات عکس را ارائه میدهد، و از این موضوع اطمینان حاصل میکند که حتی اگر عکس دانلود شود یا خیر، کاربر حتماً UX مشابه را دریافت میکند. هدرها به ساختار محتوای صفحه کمک میکنند و خوانایی صفحه را بهبود میبخشند.
- ایجاد یک صفحه کپی بیش از ۶۰۰ کلمه برای اطمینان یافتن از عمق مطلب و اینکه به سوالات کاربر پاسخ میدهد بسیار مهم است.
- سازگاری با نسخه تلفن همراه بسیار مهم است، زیرا موبایل حدود ۵۲.۲ درصد از سهم بازار را تشکیل میدهد. در حقیقت، استفاده از موبایل برای اینترنت در سال ۲۰۱۶ از دسک تاپ پیشی گرفت.
- سرعت صفحه نیز نقش بسیار مهمی را ایفا میکند. هیچ فردی حاضر نیست برای بارگیری یک صفحه دو ثانیه صبر کند. هدف اینترنت فقط راحتی مردم است. تا به الان چند بار مجبور شدهاید تا برای بارگذاری یک صفحه منتظر بمانید و در نهایت مجبور شدید تا چندین بار با ناامیدی تمام، دکمه بهروزرسانی را فشار دهید؟
چگونه میتوان UX را تنظیم کرد؟
امیدوارم اکنون درک صحیحی از اهمیت UX از نظر بهینه سازی موتور جستجو داشته باشید. بنابراین، از کجا باید برای بهبود UX وبسایت خود شروع کنید تا تأثیر مثبتی در رتبه بندی سایت شما داشته باشد؟
- استراتژیهای UX و SEO خود را هماهنگ کنید. اولین کاری که شما باید انجام دهید این است که مطمئن شوید هر دو استراتژی به جای فعالیت در خطوط جداگانه، کاملاً یکپارچه و هماهنگ عمل میکنند. از این گذشته، یکی از اهداف اصلی وب سایت شما باید تولید محتوا باشد. سئو و UX هر دو نقش مهم و ضروری در راستای رسیدن به این هدف ایفا میکنند، اما برای رسیدن به موفقیت، هر دو مجبور هستند تا با یکدیگر همکاری داشته باشند.
- بر روی طرحهایی متناسب با اصول سئو تمرکز کنید. ارائه نام و توضیحات متمرکز محصول، ایجاد مسیر جهتیابی واضح، بهینهسازی نام منوها و عملکردها، به حداکثر رساندن عناوین H1 و H2 و ایجاد محتوایی که با اهداف بازدیدکنندگان و موتورهای جستجو هماهنگ باشد.
- بر روی یک طراحی پاسخگو وب سرمایه گذاری کنید. امروزه تقریباً کاربران گوشیهای هوشمند به ۲.۸۷ میلیارد نفر رسیدهاند. فقط به این موضوع فکر کنید که با عدم بهینهسازی وب سایت خود ممکن است چه تعداد از مشتریان بالقوه را از دست بدهید. نه تنها بخاطر این موضوع، بلکه رتبه شما در موتورهای جستجو نیز از این موضوع رنج خواهند برد. اگر شخصی از طریق تلفن همراه وارد وب سایت شما شود و خواندن وبسایت در موبایل برای او دشوار باشد، برخی از کلیدها کار نکنند و یا بارگیری آن آهسته باشد، نمیتوانید به یکی از برترین رتبههای گوگل دسترسی پیدا کنید.
- جهتیابی را ساده کنید. جهتیابی در سایت زمانی اهمیت پیدا میکند که UX و به تبع آن رتبهبندی در موتورهای جستجو برای شما مهم میشود. صفحه اصلی شما باید از جهتیابی روشن و ساده برخوردار باشد. کاربران باید بتوانند به طور مستقیم از وبسایت شما استفاده کنند و لازم نباشد تا همیشه به مرحله بعدی خود فکر کنند. یک روش مؤثر برای کمک به گوگل به منظور درک بهتر و فهرست کردن صفحات، شامل نقشه سایت در وبسایت شما است.
- بر روی کیفیت تمرکز کنید. جهتیابی تنها عاملی نیست که گوگل هنگام تعیین کیفیت وب سایت شما در نظر میگیرد. سایر فاکتورهایی که شما باید بر روی آنها کار کنید شامل طرح بندی صفحه، ارتباط محتوا، اصالت محتوا، ساختار پیوند داخلی و سرعت صفحه است.
هنگامی که نوبت به رتبهبندی وب سایت شما در صفحات نتیجه موتور جستجو میرسد، این امر بسیار واضح است که اثر تجربه کاربری بر سئو سایت یکی از مهمترین عوامل است. اگر قصد دارید تا بازدید آنلاین خود را افزایش داده و در نهایت نرخ تبدیلات خود را نیز افزایش دهید، باید استراتژی UX و سئو خود را تراز و هماهنگ کنید.
از توصیههای ما ستفاده کنید، اما مطمئن شوید که همچنان وبسایت خود را آزمایش کرده و به پیشرفت ادامه میدهید.
۰ ۰ votes
امتیازدهی به مقاله
نظرات کاربران (0)