دوره پیشرفته آموزش تولید محتوا  آکادمی دیاکوبین

سلام به دوره پیشرفته آموزش تولید محتوا خوش آمدید شما تا به امروز دو دوره میانی و مقدماتی را پشت سر گذاشته‌اید. به شما تبریک می گویم که پیگیرانه برای بدل شدن به یک تولید کننده محتوا تلاش می کنید.



ما برای ساختن دنیای مجازی بسیار خوب، دنیایی که در آن چیزهای مفید، بیشتر از چیزهای بدرد نخور و مضر است، نیاز به انسان‌های خوبی داریم که تولید محتوا را به خوبی بلدند و می‌توانند دنیای وب را بهتر کنند. نیاز به آموزش برای همه ما چه منی که این روز‌ها دست به کار نوشتن دوره پیشرفته آموزش تولید محتوا ، آکادمی آموزش تولید محتوای دیاکوبین هستم لازم است و چه برای شمایی که در ابتدای راه هستید و می‌خواهید خود را به تولید کننده محتوایی بدل کنید که هم کار مناسب و ثابتی دارد و هم کار او ارزش و اعتباری مهم و گرانبها را تولید می‌کند.

پیش از این که دوره پیشرفته آموزش تولید محتوا را معرفی کنم می‌خواهم هدف از این دوره را بار دیگر برای شما یادآور شوم. در این دوره ما به دنبال حرفه‌ای پروری هستیم. در دوره مقدماتی باب آشنایی را با این شغل باز کردیم. در دوره مقدماتی کار ما تعریف این شغل بود. تعاریفی که در تمام مراحل کاری ما به دردمان می‌خورد و هر بار که متنی را می‌خواهیم بنویسیم، باید آنها را در نظر آوریم.

این مفاهیم و تعاریف قدم اولیه است و با دانستن آنها کسی تولید کننده محتوا نمی‌شود. مانند این که کسی با دانستن تعاریف و مفاهیم کشاورزی، کشاورز نمی‌شود. شما باید به کار کشتن و داشتن و برداشتن همت گمارید تا کشاورز شوید. تازه در این فرآیند است که در می‌یابید چه‌ها را آموخته‌اید و چه‌ها را نیاموخته‌اید. وقتی در سعی و مشق بکوشید، می‌توانید چیزی شوید.

تجربه به من اثبات کرده است که، دنیای وب فارسی آنچنان تشنه محتوا است که تولیدکننده مبتدی نیز با گذراندن دوره میانی تولید محتوا، می‌تواند در یک ارگان وبی فارسی شغلی را دست و پا کند. البته تمرین دراین کار بسیار مهم است. به خصوص اگر تمرین خود را به دید کسی برسانید که او تجربه بالایی در کار داشته باشد و چند و چون و فوت کوزگری‌ها را خوب بداند. با اصلاح روش‌ها و دانسته‌ها می‌توانید خود را برکشید و بر توانمندی خود بیفزایید.

اما هنوز چیز‌هایی برای آموختن باقی است. البته همیشه، چیز‌هایی برای آموختن باقی است به قول حافظ بزرگ:

این راه را نهایت صورت کجا توان بست/ کَش صدهزار منزل بیش است در بدایت

اما آموختن سیستماتیک یعنی آن که، آموخته‌هایی را گرد هم آورید که در یک چارت درسی همراه با سرفصل‌هایی به هم پیوسته می‌توانید آنها را ارائه کرد. فرق آموخته‌های دیگر که از مطالعه مستمر شما ساخته می‌شود با آموخته‌هایتان در دوره پیشرفته آموزش تولید محتوا در همین است. از سویی دیگر مواردی را که در دوره پیشرفته آموزش تولید محتوا به شما می‌آموزم، بیشتر تجربیاتی سنجیده و کاویده‌ای است، که منفعت آن برای درپیش‌گیرنده اش، ثابت شده یا لااقل تاکنون این گونه بوده است.

این دوره مناسب چه کسانی است و بهتر است در چه زمانی  خوانده شود

دوره پیشرفته آموزش تولید محتوای دیاکوبین را به کسانی پیشنهاد می‌کنم که اکنون در حال کار در سمت تولید کننده محتوا هستند و می‌خواهند جایگاه خود را ارتقا دهند. بهترین زمانی هم که می‌توانید به این مهم بپردازید در ساعت‌های فراقت از کار  و یا ساعت‌های پایانی روز‌های کاری شماست.

هر یک از درس و جلسات دوره پیشرفته را به چشم یک مقاله بنگرید این دوره چندان تمرین در خود ندارد بلکه بیشتر به تحقیق شما بستگی دارد؛ تحقیقی که از نوشتن خود شما شروع می‌شود. وقتی این دوره درسی، به هدف خود رسیده است و تیرش به آماج نشسته که شما در نوشته خود بگردید و صحت و سقم آن را در نوشتارتان بیابید و اگر آنچنان نبود آن را مطابق گفته‌های من اصلاح کنید. سپس نتیجه را با من در میان بگذارید، چه خوب و چه بد. احتمال آن که این نتیجه خوب و پربار باشد بسیار است اما اگر نشد آن چه می‌باید شود، به من بگویید با شما تماس می‌گیرم و به بررسی علل پیش نرفتن کارتان می‌پردازم. تا جایی که وقتم اجازه دهد ارتباطم را با شما حفظ می‌کنم.

پس: به درس‌ها و جلسات دوره پیشرفته آموزش تولید محتوا به موضوعی برای بحث بنگرید.

هر چقدر تمرین کردن شما در دوره میانی مهم بود، پژوهش شما در این دوره اهمیت دارد. حفظ ارتباط ما و بحث‌های سازنده ما در این باره می‌تواند جالب باشد اگر استقبال در این زمینه خوب باشد امکان بحث‌ به شیوه‌های به غیر مکاتبه نیز برای من فراهم است. البته هیچ بحث را به اندازه بحث مکاتبه‌ای مفید نمی‌پندارم.

در دوره پیشرفته آموزش تولید محتوای دیاکوبین چه درس‌هایی داریم

عناوین و سرفصل‌های درسی که در این دوره برای شما درنظر گرفته‌ام موضوعاتی است که بعضا در دوره مقدماتی و میانی به آنها اشاره کرده‌ام اما اینجا بحث نهایی‌ام را برای آنها بیان می‌کنم. خوب است که وقتی این موارد را برای شما عنوان کردم، دوباره به بحث مشابه در دو دوره قبل بروید و آنها را نیز مرور کنید. این بازگشت را قبل یا بعد از خواندن درس پیشرفته انجام دهید. خود من هم سعی می‌کنم لینک آن درس‌ها و جلسات را برای شما بگذارم تا رفت و برگشت شما در آن درس‌ها راحت تر انجام شود.

اما درس‌های ما چیست

درس ۱ محتوای ارزش آفرین

این درس حاوی سه جلسه است. ارزش از نگاه این درس ارزش‌های معنوی قابل تبدیل به پول و مفاهیمی مهمی برای ساختن تفکر ارزش محور است. شما در این درس، در می‌یابید که برای سازمان خود دقیقا چه چیزی را خلق می‌کنید. این موضوع گاهی پول است و گاهی موضوعاتی و مفاهیمی است که با چند واسطه به خلق پول می‌انجامد.

درس ۲: استراتژی تولید محتوا

استراتژی محتوا موضوعی است که کمتر درباره آن صحبت کرده‌ام. در این درس سعی می‌کنم پیرامون مسئله تولید محتوای استراتژیک موضوعاتی را بیان کنم. این مبحث آنچنان گسترده است که اگر بخواهم برای آن درس و جلساتی اختصاص دهم حداقل به یک دوره درسی نیاز دارد. اما این که شما دریابید استراتژی چه نقشی در تولید محتوا دارد؛ بتوانید در ساخت یک استراتژی محتوای منطقی نقشی داشته باشید و یا آن که از صفر تا صد آن را خود بسازید و اجرا کنید؛ همه و همه موضوعاتی است که در این درس به آن می‌پردازیم.

درس ۳: تیم تولید محتوا چگونه کار می‌کند

در این که تولید محتوا یک کار تیمی است، شکی وجود ندارد. هر روز هم نیازمندی ما به تشکیل تیم و کار تیمی بسیار بیشتر می‌شود. این که یک تیم چگونه کار می‌کند. چه اعضایی دارد و ارتباط آنها با یک دیگر چگونه است. همه این‌ها موضوعاتی است که در این درس در می‌یابید. اگر قرار باشد با خود من هم کار کنید، ساختار تیم همین است که در این درس می‌خوانید. من هر جا رفته‌ام سعی کرده‌ام تیمم را با این تفکر بسازم.

درس ۴: ارزش احساسات در فروش

در درس‌های قبل مفصل درباره احساسات و فروش صحبت کرده‌ام. اما در این درس می‌خواهم به زاویه دید مهم دیگری در نقش احساسات و فروش اشاره کنم. این که شما چگونه می‌توانید احساسات آدمیان را برای ترغیب آنها به خرید به کار بگیرید و از آن استفاده کنید.

این همان درسی است که اگر در کنار مابقی درس‌ها و جلسات دوره های میانی و ابتدای آکادمی آموزش تولید محتوای دیاکوبین دیده شود می‌تواند برای شما بسیار مفید باشد.

درس ۵: تولید محتوا به عنوان یک کار و کسب

این درس پایانی آکادمی ماست. ما در این درس به دنبال این این هستیم که یک همگرایی صنفی را با یک دیگر داشته باشیم. همین طور به شما می‌آموزم به عنوان یک حرفه‌ای در کار تولید محتوا چه رفتاری را باید نشان دهید. اگر فریلنسر هستید چگونه خود را معرفی کنید و اگر در جایی به صورت دائمی کار می‌کنید، چگونه رفتار حرفه‌ای خود را ارتقا دهید.

برای شروع دوره پیشرفته آموزش تولید محتوای دیاکوبین سرشار از انرژی و فال نیک‌ام. تمام کردن این کار یکی از آرزوهایم بوده است و به همت مدیران دیاکوبین و دوستان نازنین و هم تیمی‌های عزیزم، به خصوص یاسر حمزه لوی، این صبح را سپیده نزدیک شده. همه این بزرگان را به جان قدردانم.

۰ ۰ votes
امتیازدهی به مقاله
4.7/5 - (3 امتیاز)

تاریخ انتشار: 19 آذر, 1398
آخرین ویرایش: ۲۵ آذر, ۱۳۹۸
اشتراک گذاری

تحصیلاتم در ادبیات فارسی بوده است و علاقه‌ام نیز. از این رو نوشتن را برای خود هم روشی برای امرارمعاش انتخاب کرده‌ام و هم راهی برای آرام شدن و لذت بردن. در دیاکوبین وظیفه نوشتن آکادمی تولید محتوا و همین طور مقالات مربوط به دیجیتال مارکتینگ و طراحی تجربه کاربری را برعهده دارم. پدیده‌هایی که هر روز برای آن مطالعه می‌کنم و شوقم به آنها بیشتر می‌شود.

دوره جامع آموزش تولید محتوا

معرفی دوره میانی آموزش تولید محتوا
    درس 1. مقدمه شناخت معیارهای تولید محتوا
  • جلسه 1. انتخاب موضوع تولید محتوا بر اساس ترندهای جستجو
  • جلسه 2. نقش معیارهای متریک در انتخاب موضوع و تولید محتوا
  • جلسه 3. از کلمه کلیدی تا متن کلیدی
    درس 2. محتوا برای فروش
  • جلسه 1. فانل فروش و هفت خوان تولید محتوا
  • جلسه 2. مشتری کیست کاربر کیست جستجوکننده کدام
  • جلسه 3. پرسونای مخاطب و شناخت آن
    درس 3. زبان
  • جلسه 1. نگارش
  • جلسه 2. درست نویسی
  • جلسه 3. ترجمه
  • جلسه 4. قواعد خاص وب
    درس 4. زبان و اینترنت
  • جلسه 1. سطوح زبانی
  • جلسه 2. زبان محاوره
  • جلسه 3. داستان و تبلیغات
  • جلسه 4. احساسات و فروش
  • جلسه 5. نوشتن اسلوگن و تگ‌لاین
    درس 5. نوشتن برای انواع رسانه‌های اینترنتی
  • جلسه 1. نوشتن در صفحات اینترنتی
  • جلسه 2. نوشتن برای بلاگ
  • جلسه 3. نوشتن برای شبکه‌های اجتماعی
  • جلسه 4. نوشتن برای فروشگاه‌های اینترنتی
  • جلسه 5. کپی رایتینگ چیست؟
معرفی دوره پیشرفته آموزش تولید محتوا
    درس 1. محتوای ارزش آفرین
  • جلسه 1. مفهوم ROI در محتوا
  • جلسه 2. محتوا چگونه به خلق ارزش افزوده می‌انجامد؟
  • جلسه 3. استراتژی تولید محتوا
    درس 2. استراتژی تولید محتوا شطرنج محتوا چیست
  • جلسه 1. استراتژی تولید محتوا چگونه شکل می‌گیرد
  • جلسه 2. استراتژیست محتوا کیست؟
  • جلسه 3. تولید محتوای استراتژیک چگونه است
  • جلسه 4. چرخه عمر محتوا
    درس 3. تیم تولید محتوا چگونه کار می‌کند
  • جلسه 1: چرا تولید محتوا کار گروهی است
  • جلسه 2. اعضای تیم تولید محتوا چه کسانی هستند و چگونه با هم کار می‌کنند
  • جلسه 3. KPI تولید محتوا
    درس 4. ارزش احساسات در فروش
  • جلسه 1. فروش عقلانی فروش احساسی
  • جلسه 2. احساسات چیست
  • جسله 3. چگونه احساسات را استخدام کنیم
    درس 5. تولید محتوا به عنوان یک شغل
  • جلسه 1. همکاری با تیم دیجیتال مارکتینگ چگونه است
  • جلسه 2. درآمد بازار کار محتوا چگونه است
  • جلسه 3. صلاحیت‌ها و ویژگی‌های تولیدکننده محتوا
هفته نامه دیاکوبین
نظرات کاربران (0)
اشتراک
اطلاع از
guest
0 نظرات
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x